İnegöl’de orman yangını seferberliği başlatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de orman yangını seferberliği başlatıldı
13 Eyl 2017 / Çar 23:25
/ 12.982 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Domaniç ilçesinden Bilecik’in Bozüyük ilçesi sınırlarına sıçrayan ve devam eden orman yangını için İnegöl’de yardım çalışmaları başladı.

Kütahya'nın Domaniç ilçesinden Bilecik'in Bozüyük ilçesi sınırlarına sıçrayan ve devam eden orman yangını için İnegöl'de yardım çalışmaları başladı.


BELEDİYE KAMPANYA BAŞLATTI


İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Domaniç bölgesindeki yangınla ilgili Umuteli derneğimiz yardıma koşuyor.İhtiyaç olanlar çorap,iççamaşırı,eşofman vb. irtibata geçebilirsiniz" ifadelerini kullandı.


ÜLKÜ OCAKLARI KAMPANYA BAŞLATTI


Öte yandan İnegöl Ülkü Ocaklarıda konuya duyarsız kalmayarak yardım kampanyası başlattı. Yücel Erim yaptığı açıklamada "Domaniç ülkü ocakları başkanımızla yaptığımız görüşme sonucu Yardım Malzemelerine İhtiyaç Olunduğu Bilgisine Ulaştık. Bursa Ülkü Ocakları Teşkilatları Olarak Yardım Kampanyasını Başlatmış Bulunuyoruz. Yardım Etmek İsteyen Gönüldaşlarımız 05386233904 Nolu Telefondan Bizlere Ulaşabilirler." ifadelerini kullandı.


DOMANİÇLİLER DESTEK BEKLİYOR
Öte yandan Domaniç'ten mesaj gönderen bir takipçimiz "Merhaba, Domanicte çıkan yangından haberiniz var görüyorum. Domaniç halkı yetişemiyor yangını söndürmeye babalarımız dedelerimiz günlerdir aç ve uykusuz. Yangin İnegöl'e yaklaşmak üzere sizden ricamız sosyal medyada daha fazla haber yaparak sesimizi duyurmak. İnegöl halkını da yardıma bekliyoruz. Domaniç arabalarımız mevcut. Yangın yerine otobüsler kalkıyor. Paylaşarak duyurursaniz yangına yardımınız olur. Teşekkürler.."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.