İnegöl’e yeni stadyumun sözü verildi! Kararı az önce duyurdular

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’e yeni stadyumun sözü verildi! Kararı az önce duyurdular
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eki 2023 / Çar 19:33
/ 3.416 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptıkları görüşme sonrası yeni stadyumun sözünü aldıklarını duyurdu.

İnegöl’de yıllardır konuşulan yeni stadyum için yeni bir gelişme yaşandı.
AK Parti heyeti bugün spor bakanı Osman Aşkın Bak ile bir görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleşen görüşme sonrası AK Parti İnegöl İlçe başkanı Mustafa Durmuş sosyal medya hesabından yeni stadyumun müjdesini paylaştı.

Durmuş sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

Yeni stadyumumuz inegölümüze hayırlı olsun!!! Yaptığımız görüşmeler neticesinde İnegölümüzün ihtiyacı olan modern yeni stadımızın Şehrimize kazandırılmasında desteklerinden dolayı öncelikle her daim sporun ve sporcunun destekçisi olan Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak'a Genel Başkanvekilimiz Sn. Efgan Ala'ya ,önceki dönem Bakanımız Sn. Mustafa Varank'a, İl Başkanımız Sn. Davut Gürkan'a, Milletvekillimiz Sn. Ahmet Kılıç'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş'a, gayretlerinden dolayı milletvekilimiz Sn. Ayhan Salman'a ve Belediye Başkanımız Sn.Alper Taban'a çok teşekkür ediyorum. #AKİnegöl


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.