İnegöllü Ali Akman nereye transfer olacağını açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü Ali Akman nereye transfer olacağını açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Oca 2021 / Sal 08:24
/ 4.145 Kez Okundu
| |

Ümit Milli Takım kampındaki Ali Akman, kariyer planlamasıyla ilgili konuştu. Bursaspor’da çok güzel bir hava yakaladıklarını belirten golcü futbolcu, “İnşallah sonuna kadar taşıyabiliriz, gemiyi limana en iyi şekilde yanaştırabiliriz” dedi.

Timsah’ın 18 yaşındaki Ümit Milli futbolcusu Ali Akman geleceğiyle ilgili önemli mesajlar verdi. TFF’nin Riva’daki Ümit Milli Takım kampında bulunan Ali Akman, TRT Spor’un canlı yayınında soruları yanıtlarken, hedefinin doğrudan Avrupa’ya gitmek olduğunu söyledi.

Öncelikle 2-1 kazanılan Adana Demirspor maçını ve Bursaspor’un ligdeki durumunu değerlendiren Ali Akman, şunları söyledi:

KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ
“Harika bir maç geçirdik. Çok büyük bir duygu patlaması oldu. Dakika 85’e geliyordu attığım golle maçı aldık. Bu nedenle çok mutluyuz. İnşallah sonuna kadar taşıyabiliriz, gemiyi limana en iyi şekilde yanaştırabiliriz. Ben takım arkadaşlarıma, ağabeylerime gerçekten çok güveniyorum. Bursaspor’da çok güzel bir hava yakaladık. Mustafa Er Hocamızla, teknik ekibimizle takım arkadaşlarımızla birleştik. Biz kendimizle yarışıyoruz. Her hafta kendimizi ispatlıyoruz. Maçlarda ortaya koyduğumuz performans bizim hiçbir şekilde hedeften vazgeçmeyecek olduğumuzu gösteriyor.”

GÖZÜ EN ÜST SEVİYEDE
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ali Akman, kariyer planından da bahsederken, “Kendimi ‘top level’ denilen en üst seviyeye hazırlıyorum. Bunun için en doğru yolları izlemek istiyorum. Kademe kademe gitmenin doğru olacağını düşünüyorum. Kendimde en üst seviyelere çıkabilecek potansiyeli görüyorum ve kendime güveniyorum. Başlangıcı herzaman benim performansım olacaktır. İnşallah böyle hiçbir zaman yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim. Ben futbol için yaşıyorum. Futbol için herşeyi yapıyorum. En iyi yerlerde olmak istiyorum. Ben kendimle yarışıyorum” dedi.

MESSİ’NİN GOLLERİNİ İZLİYORUM
Golcü futbolcu, “Hedef İstanbul üzeri Avrupa mı, direkt Avrupa mı?” sorusunu ise “Direkt Avrupa” diyerek yanıt vererek, transferiyle ilgili net bir açıklama yapmış oldu. Attığı golle ilgili de konuşan genç forvet şöyle konuştu: ‘Avrupa maçlarını çok izlerim. Adana Demir maçında yaptığım ‘Dip vuruşu’ Lionel Messi’nin 700 golünü Youtube’dan çok izledim. O kadar çok dip goller atıyor ki kalecileri çaresiz bırakıyor. Dip gollerini açıp 2 saat oturup izlerim, sıkılmam. Bu vuruşu yapanlar çok farklı düşünebilen oyuncular.”

1 YILDIR O VURUŞU DÜŞÜNDÜM
“Ben de bunu yapabileceğime inanıyordum. Hep aklımda kurarım, karşı karşıya kalırsam nereye vurabilirim diye. Belki bir seneden beri o vuruşu düşünüyorum. Böyle bir golü atmayı çok istiyordum. Benim yarışmam kendimle. Kendime yapabildiğimi gösteriyorum. Sadece kendimle yarışıyorum. Bu golü aklıma kazıdığım için kendime teşekkür ediyorum.” Ali Akman maçtan sonra denk gelen futbolcuların kendisini tebrik ettiğini belirterek, “Denk geldiğimiz futbolcu abiler oldu. Ergin Keleş ‘34 yaşına geldim, bir tane böyle golüm yok’ dedi. Hepimiz güldük. İlk önce o tebrik etti.” diye konuştu.

FORMAYI GURURLA TAŞIYORUM
Ali Akman son olarak Ümit Milli Takım’daki hedefiyle ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Tolunay Hoca Ümit Milli takımımızın senelerdir Avrupa şampiyonalarına gidemediğine belirtip, ‘Ben bu gruba inanıyorum, bu grup gidecek’ dedi. Tolunay Hoca da bize inanıyor. Onun verdiği güvende bize çok katkı sağlayacaktır. Bizim hedefimiz tabii ki de milli armayı her zaman her yerde en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Milli Takım formasını U15’ten beri hep gururla taşırım, çok mutlu olurum. Milli takım formasını taşımak insana huzur veriyor diyebilirim.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.