İnegölspor için tarihi maç

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor için tarihi maç
25 Oca 2016 / Pzt 12:06
/ 1.040 Kez Okundu
| |

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda 5 maçta topladığı 7 puanla 3. sırada bulunan İnegölspor yarın sahasında tarihi bir maça çıkacak.

Kayserispor’un 2 puan gerisinde son haftaya giren temsilcimiz, sahasında güçlü rakibini mağlup etmesi durumunda tarihinde bir ilki gerçekleştirecek ve Türkiye Kupası’nda adını son 16 takım içine yazdıracak.

İNEGÖLSPOR’DA TEK EKSİK RAİF

Manisaspor deplasmanından 3 puanla dönerek ligde nefes alan temsilcimizde cezalı Raif Demir bu maçta da forma giyemeyecek. Raif’in bu maçla birlikte 3 maçlık cezası da sona erecek. Diğer yandan İnegölspor’da Raif’in dışında eksik bulunmuyor.

KAYSERİ’DE 2 SAKAT

Kayserispor’un son antrenmanında sakatlığı süren Cem can ile Ayağında hafif ağrısı bulunan Derley katılmadı.

KASA DOLACAK

İnegölspor Ziraat Türkiye kupası G grubunda elde ettiği 2 galibiyet ve bir beraberlik ile 100 bin doları kasasına koymuş bulunmakta. Grubun son maçında Kayserispor’u yendiği takdirde galibiyet primi olarak 40 bin dolar kazanacak ve gruplardan çıktığı içinde son 16 turu katılım bedeli olarak 100 bin dolar ödül kazanacak.

TÜRKİYE KUPASI 2015-2016 SEZONU PARA ÖDÜLLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ziraat Türkiye Kupası prim sistemine göre, gruplarda mücadele eden takımlara 50 bin dolar katılım payı ödeniyor. Grup maçlarında alınan her galibiyete 40, beraberliğe ise 20 bin dolar prim veriliyor. Gruptan çıkan takım, son 16 turu katılım bedeli olarak 100 bin dolar alırken, tek maç eleme sistemine göre oynanan turda elde edilen galibiyet 100 bin dolar ile ödüllendiriliyor.

İNEGÖL TARİHİNE GEÇMEK İSTİYORUZ

Kupa maçı öncesi konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ise şu ifadeleri kullandı; “Kupanın gruplarda son aşamasına geldik. Yenersek İnegöl tarihine geçecek bir sonuç alacağız. Maçı kazanmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüzde var. Kayseri’deki maçın rövanşını almak istiyoruz. Karşısımızda sonuçta bir Süper Lig takımı var. Kendimizi dev aynasında görmemize gerek yok. Haddimizi bilerek oynarsak, sabırlı oynarsak, oyunun doğrularını yaparsak başarabiliriz. Ama her şeyden önce İnegöl tarihine geçmek istiyoruz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.