İnegölspor taraftar grubundan şok açıklamalar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor taraftar grubundan şok açıklamalar
01 Ara 2015 / Sal 13:27
/ 2.721 Kez Okundu
| |

Dün sosyal medyada başlayan İnegölspor taraftarlarının arasındaki gerginlik farklı bir boyuta taşındı. İrriducibili taraftar grubu yayınladığı açıklamada İnegölspor yönetimini topa tuttu.

İşte İrriducili taraftar grubu tarafından yapılan o açıklama;

1 LİRA MENFAATİMİZ YOKTUR

İrriducibili taraftar grubu sağlam bir kaya gibi dimdik ayaktadir. Taşlar yerinden oynar ama sağlam bir kayayı kimse yerinden oynatamaz. Biz İrriducibili taraftar grubu olarak geçtiğimiz sezondan bugüne İnegölsporumuzun idare yönetimiyle her hangi bir göbek bağı yoktur. Herhangi bir menfaat ilişkisi yoktur. Ne 1 lira menfaati ne bir bilet nede otobüs desteği menfaatimiz yoktur. Tüm çalışmalarımızı grup üyelerinin özverisi ve sponsor desteğiyle yapmaktayız.  Gerçek taraftar biletini alıp takımının yanında olandır. Takımın kötü gidişatında sorumlulara saygı çerçevesinde hesap sorandır. Biz İnegölsporumuzun yanındayız, kişilerin yanında değil.

BİZİ STADA SOKMAMAK İÇİN KAYMAKAMLIĞA GİTTİLER

Biz geçtiğimiz hafta yönetimin takımı kötü yönetimini ve taraftar konularındaki tutarsız davranışlarını protesto amacıyla Sivas Belediyespor maçında tribünde yerimizi almadık. Bu protesto saygı çerçevesindedir. Biz kişisel haklara saygılı bir taraftar grubuyuz. Küçük hesaplar peşinde olan komplo teorileri üreten insanlar değiliz. Ama yönetim kurulunun aldıkları kararların arkasında durmaları gerekiyor. İş hayatlarında da mı böyleler? İnegölspor yönetimi eleştiriyi hazmedemiyor. Görünen yüzde eleştirilere saygı gösteriyoruz diyorlar, görünmeyen yüzlerinde ise aba altından sopa gösterip kaymakamlığa yazı yazıp İrriducibili taraftar grubunun statta yer almaması için başvuru yapıyorlar. Şu bilinsin ki İnegölspor var oldukça İrriducibili var olacaktır. Her zaman İnegölspor için yanlış işler yapanların karşısında olumlu işler yapanları da alkışlarız.

İNEGÖLSPOR’U AYAĞA KALDIRMAYA ÇALIŞMALIYIZ

Son olarak küçük hesap yapanların dedikodu yapanların  küçük beyinlerin kötülükle beslenenleri grup olarak ciddiye bile almıyoruz. İnegölsporumuz dibe düşüyor, nasıl ayağa kaldırırız diye düşünmeliyiz. Hayatın olmazları vardır, su gibi nefes gibi ekmek gibi. Başka bir gerçekte şudur İnegölspor var oldukça İrriducibili var olacaktır. Stada gitmeme protestomuz kupa maçında da sürecektir. Saygılarımızla İrriducibili taraftar platformu.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.