İnegölspor’da yeni sezonun kadrosu kurulacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’da yeni sezonun kadrosu kurulacak
21 Ara 2018 / Cum 19:00
/ 33.054 Kez Okundu
| |

İnegölspor basın sözcüsü Talha Öziş yeni sezonun kadrosunun kurulacağını ve bazı oyuncular ile yolların ayrılacağını ifade etti.

İnegöl Online’nın gündeme getirdiği İnegölspor’da 8 futbolcu ile yolların ayrılacağı haberi sonrası İnegöspor basın sözcüsü yaptığı açıklamada bazı futbolcular ile yolların ayrılacağını belirterek gelecek sezonun kadrosunu kurmak istediklerini ifade etti.

Öziş, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
"Genel olarak dalgalı bir performans sergiledik. Sezon başı beklentiler açısından bakılırsa; şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve ona göre kurulan takımımız istenilen noktaya gelmeyi başaramadı. Futbolda her zaman her istenilen olmayabiliyor. İlk yarıda bizi sevindiren gelişmelerden biri genç oyuncularımızın, takımımız adına olumlu katkılar vermesi.  İkinci olumlu gelişme ise 4. Hafta takımımızın başına getirdiğimiz Fatih Akyel ve ekibinin, şehir, yönetim, taraftar, oyuncular ile oluşturduğu uyumdur. Kendisi ve ekibi , geldikleri ilk günden itibaren , bugüne kadar faydalı ve olumlu işler başardılar."

GİDENLER OLACAK
 
Play-off'a kalma ihtimallerinin zor olduğunu belirten Öziş bazı oyuncular ile yolların ayrılacağının sinyalini vererek “ Play-off sıralamasında en altta yer alan takım ile şuan aramızda 13 puan fark bulunuyor. 13 puan az bir fark değil. 2. Yarı farklı bir politika izleyip, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak ve takımımızı gençleştirmek adına çalışmalar yapacağız. Yol ayrımına gideceğimiz isimler olacak, kadromuza yeni katılacak oyuncular olacak. Bunlarda dikkat ettiğimiz kriter yaş kriteridir. Altyapımızdan A takımımızda daha çok oyuncu oynatmak istiyoruz. Yeni yapacağımız transferlerde ise uzun vadeli kullanabileceğimiz, İnegölspor’a faydalı olabilecek en doğru oyuncuları kazandırmaya çalışacağız."dedi.
 
"KAMP ANTALYA’DA"
 

Devre arası kampı ile ilgili konuşan Öziş, "22 Aralık’ta tesislerimizde 2. devrenin çalışmalarının startını vereceğiz. Akabinde, sezon hazırlıklarımızın devamı için, kamp yapacağımız. Antalya’da 27 Aralık – 08 Ocak tarihleri arasında, 12 günlük bir kamp geçireceğiz. İyi bir kamp dönemi ile birlikte ikinci yarıya daha hazır olacak takımımız ikinci yarıya daha hazır başlayacak".ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.