İnegölspor’dan 14 İmza

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’dan 14 İmza
13 Haz 2016 / Pzt 15:58
/ 891 Kez Okundu
| |

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz İnegölspor genel kurul sonrası iç ve dış transferde anlaşma sağladığı 14 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Timur Erezsarı’nın başkanlığa seçilmesinin ardından transfere hızlı bir giriş yapan ve toplam 14 oyuncu ile sözleşme imzalayan İnegölspor’da 8 oyuncu daha kadroya katılacak.

İLK İMZALAR İÇ TRANSFERDE GELDİ

İlk olarak tecrübeli hoca Osman Özdemir ile anlaşan İnegölspor yönetimi daha sonra iç transferde Kaleci Hamdi Tevfik Altıok, Kaleci Mustafa Güngör, Bilal Özdemir, Kemal Hastürk, Ali Aytemur, Mahmut Şeker, Enes Bayır, Okan Ünal, Mustafa Vargel, Ömürcan Yıldırımlı, Caner Karakuş ve Emrah Dağ ile sözleşmeler yenilendi.

3 OYUNCU TAKIMDAN AYRILDI

Geçtiğimiz sezon performansları beğenilmeyen Erdi Zengin ve Tufan Zahid Arslan ile sözleşmeler karşılıklı olarak fesih edilirken, sözleşmesi sona eren Yasin Görkem Arslan İnegölspor’un eski teknik direktörü Şaban Yıldırım’ın çalıştırdığı Pendikspor ile anlaştı.

DEFANSA 2 TAKVİYE

Dış transferde çalışmalara hızlı başlayan yeni yönetim, Kocaeli Birlik Spor Kulübünden sol bek oyuncusu Recep Yılmaz ile 2 yıllık Tuzlaspor’dan defans oyuncusu Lider Koç ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

8 OYUNCU DAHA GELECEK

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren İnegölspor As Başkanı Mehmet Döngel “8 tane oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. En genç iki hafta içinde imzaları attıracağız.  Transfer görüşmelerimizde eksiklerimiz olan 3 tane ortasaha, 1 sağ açık,  1 forvet arkası, 2 tane forvet ve 1 tane kaleci transferi ile transfer defterini kapatıp kamp programına başlamak istiyoruz. ”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.