İnegöl’ün şampiyonu belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün şampiyonu belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Haz 2024 / Cum 12:23
2 dk okuma / 2.081 Kez Okundu
| | |

İnegöl Kurumlararası Voleybol Turnuvası Sona Erdi: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü A Takımı Şampiyon oldu.

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen İnegöl Kurumlararası Voleybol Turnuvası, büyük bir heyecanla sona erdi. 24 Nisan 2024 tarihinde başlayan ve toplamda 43 müsabakanın oynandığı turnuvaya 14 kurum takımı katıldı.

FİNALDE KIYASIYA MÜCADELE

Turnuvanın finalinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü A takımı, rakibi BUSKİ'yi 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. BUSKİ ikinci olurken, İnegöl Belediyesi üçüncü, MEB B takımı ise dördüncü sırada yer aldı. Çekişmeli geçen final müsabakasını izleyen İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, "Artık geleneksel hale gelen voleybol turnuvamıza katılım sağlayan tüm kurumlarımıza, turnuvayı düzenleyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum. Gelecek yıl daha yoğun bir katılımla devam etmeyi umuyorum" dedi.

ÖDÜL TÖRENİ VE KUTLAMALAR

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel tarafından takdim edildi. Şampiyon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü A takımı, gösterdiği üstün performansla turnuvaya damgasını vurdu.

GELENEKSEL TURNUVAYA BÜYÜK İLGİ

Her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen İnegöl Kurumlararası Voleybol Turnuvası, bu yıl da büyük ilgi gördü. Kurumlar arasındaki dostluk ve rekabetin sahaya yansıdığı turnuvada, sporun birleştirici gücü bir kez daha kendini gösterdi. İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, önümüzdeki yıl daha fazla katılımla turnuvanın devam edeceğini belirtti.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.