İnegöl’ün yeni belediye başkanı Alper Taban kimdir ?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün yeni belediye başkanı Alper Taban kimdir ?
06 Kas 2017 / Pzt 19:33
/ 74.852 Kez Okundu
| |

Alinur Aktaş’tan boşalan belediye başkanlığı koltuğuna Alper Taban oturacak. Peki Alper Taban kimdir ? Nerelidir ? Mesleği nedir ?

41 yaşında olan Alper Taban , i lk orta ve lise tahsilini İnegöl'de tamamladı. Önlisans eğitimini Selçuk Üniversitesinde, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı.


     2000-2013 yılları arasında kurucusu olduğu telekomünikasyon firmasında yönetici olarak görev yaptı.2005 yılında İnegöl Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi oldu. 2013 yılına kadar parti teşkilatının çeşitli kademelerinde görev aldı. 


    2014 yerel seçimlerinde Belediye Meclis üyeliği sonrasında, İnegöl Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.


     Evli ve iki çocuk babası olan Taban AK Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar sonrası Alinur Aktaş'tan boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı görevine AK Parti'nin adayı olarak gösterildi.

RESMİ AÇIKLAMA ÇARŞAMBA

Öte yandan AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı'nın Alper Taban'ın adayları olduğunu Çarşamba günü düzenleyecekleri bir basın açıklaması ile kamuoyuna deklare edecek.

ÇARŞAMBA RESMİYET KAZANACAK

Çarşamba günü gerçekleşecek meclis toplantısında yapılacak seçim sonrası Alper Taban'ın İnegöl Belediye başkanlığı resmiye kazanmış olacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.