İngaz Müdürü Yenicelilere Müjdeyi Verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İngaz Müdürü Yenicelilere Müjdeyi Verdi
 :
/ 1.592 Kez Okundu
| |

Şubat ayı itibari ile Yeniceköy’ün doğalgazının tamamlanacağını ifade eden Faruk Coşkun, 31 Aralık 2014 tarihine kadar kredi kartına doğalgaz aboneliği bundan böyle 10 taksitle olacağını söyledi.

31 aralığa kadar aboneliğin kredi kartına 10 taksit imkanı ile sağlanacağını ifade eden Coşkun, "Kış ortasında başlarken herkes doğalgaz kullansın diye, Yenice açılışında bahsetmiş olduğumuz, doğalgaz aboneliğine taksit imkanı sunmuş bulunmaktayız. Herkes doğalgaz kullanabilsin diye 31 Aralık 2014 tarihine kadar kredi kartına doğalgaz aboneliği bundan böyle 10 taksit olacak. Bur fırsatı bütün vatandaşlarımızın değerlendirmesini istiyoruz. Bu vesile  ile hem konforlu hem ucuz, güvenli yakıt olan doğalgaza geçmelerini kendilerinden bekliyoruz. Biz bir adım atmak niyeti ile bu çalışmamızı bugün itibari ile başlatmış bulunuyoruz. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

ŞUBAT AYI GİBİ YENİCE BÖLGESİNDE DOĞALGAZ OLMUŞ OLACAK

Şubat ayı gibi Yeniceköy'de doğalgazın ulaşacağını söyleyen coşkun, "İlerleyen günlerde doğalgaz ile ilgili İngaz ile ilgili çeşitli haberler dolaşmakta. Ben bu çıkan haberlere birinci ağızdan cevap vermek istiyorum. Bunlardan bir tanesi Yenice Doğalgaz Hattı. Biliyorsunuz temel atma töreninden sonra doğalgaz temelini hemen atmaya başladık. Allah nasip ederse şubat ayı gibi Yenice bölgesinde doğalgaz olmuş olacak. İnsanların kapısına kadar doğalgaz gelmiş olacak. Bu çerçevede yaklaşık 3 bin m2 bir çalışma yaptık. Bir 3 bin m2'lik işimiz kaldı. Yukarıdan da toplu konut bölgelerinde çift ekip olarak çalışmalara devam ediyoruz. Sanayi bölgesinin gaz kullanabilmesi için Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmaların sonlanması gerekiyor. Eş zamanlı olarak onlarında çalışmaları biterse hep birlikte, bir şehre doğalgazı verdiğimizde, bir mahalleye doğalgaz verdiğimizde onlarda gaz kullanma durumuna gelecekler inşallah" şeklinde konuştu.

 

KENDİ ÇOCUĞUMUZ ÜŞÜMÜŞ GİBİ HİSSEDİYORUZ

Son olarak TOKİ 2. Etap'ta yaşanılan doğalgaz sıkıntısına değinen Coşkun, "Bugünlerde biliyorsunuz TOKİ'nin 2. Etabında doğalgaz ile ilgili beklentiler ve sıkıntılar var. Biz bunu bazen sosyal medyadan, bazen yerel medyadan takip ediyoruz. Ama şu bilinmelidir ki, İngaz bu konuda elinden geleni ziyadesi ile yapmaktadır. Biz doğalgazı vatandaşla buluştururken, güvenli ve teknik emniyetine dikkat ederek bu çalışmaları yapmaya çalışıyoruz. Buna rağmen yine de elimizden geldiğince çalışmaları ne kadar öne çekebilirizi tartışıp, konuşup uygulamaya çalışıyoruz. Bu çerçevede yaklaşık 40 blok, 1284 dairenin abone olma tarihi 30 Eylül 2014. Yani yaklaşık 1 ay önce toplu konut bölgesindeki idare bize 30 Eylül 2014 tarihi ile abone oldu. Bir bölge veya bir daire abone olmaz ise bizim için tanımsızdır. Bizim için bu bölge 30 Eylül 2014 tarihi ile müşteri kapsamımızdadır. Yine dairelere ve bloklara gaz verilebilmesi için bize bina içi, daire içi doğalgaz tesisat projelerinin teslim edilmesi, onaya sunulması gerekiyor.  Bu proje bize 25 Ekim 2014 tarihi itibari ile teslim edildi. 3 gün içinde bu 1284 dairenin projeleri onaylanmıştır. Yani biz 3 günde koca bir bölgenin projesini onaylamışız. Kazan daireleri ile ilgili sözleşmeleri 3 kasım yani bugün itibari ile gerçekleşti. Yine de biz işler hızlı olsun diye projeler onaylanmadan, avam proje üzerinden doğalgaz sayaçlarını önceden gönderdik. Şehir içinde yapmadığımız bir uygulamayı, toplu konuttaki insanlar yeni binalarda üşümesinler diye, çocuklar üşümesinler diye bunun için hakikaten biz yatmıyoruz, çalışıyoruz. Oradaki çocuk üşüdüğünde kendi çocuğumuz üşümüş gibi hissediyoruz" ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.