İNGAZ’dan abonelerine kış uyarısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İNGAZ’dan abonelerine kış uyarısı
08 Kas 2015 / Paz 18:24
/ 2.950 Kez Okundu
| |

İNGAZ, kış günlerinde doğalgazın güvenli kullanılması için dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında İnegöllüleri uyardı.

İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, İNGAZ olarak kış hazırlıklarını tamamladıklarını ifade ederek; “Güvenli doğalgaz kullanımı ile alakalı ekip ve ekipmanımızı hazırladık. Yazın bütün bakımlarımızı ve kaçak aramalarımız tamamladık. Kışı hep birlikte bekliyoruz. İnşallah güvenli bir kış geçiririz” dedi.

BAKIMLARI YAPTIRIN

Doğalgazın güvenli kullanılması için dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında vatandaşları uyaran Coşkun; “Gaz kullanıcılarımıza bir takım vazifeler düşüyor. Vatandaşımızındın beklentimiz bacalı cihaz kullanıyorsa mutlaka binasının ve dairesinin bacasının bakımını yaptırsın. Bacadan sonra kombinin ve şofbenin yıllık bakımını yaptırsın. Doğalgaz kokusu alıyorsanız 187’yi arayarak doğal acil müdahale ekibine haber verin” diye konuştu.

64 BİN KONUTA DOĞALGAZ

64 bin konutun doğalgaz olduğunun bilgisini veren Coşkun; “Bunların yaklaşık 55 bini doğalgaz kullanıyor. 2015 yılında şirket olarak şuana kadar yapmış olduğumuz yatırımlar 7 milyon TL’yi buldu. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ve yılsonunda 9 milyon TL’lik yatırımı İnegöl ve Yenişehir’e kazandırmış olacağız” dedi.

1500 YENİ ABONE

2014 yılı sonunda doğalgaz çalışmasının başladığı Yeniceköy Mahallesinde 4 bin 700 konutun önünden doğalgaz geçtiğini belirterek, 1000 doğalgaz abonesinden 600’nün doğalgaz kullandığını aktardı.

Coşkun, Yeniceköy Mahallesinden önce doğalgazın gittiği Huzur Mahallesinde ise 350 dairenin doğalgaz kullandığını söyledi.

NÖBETÇİ TESİSATÇI FİRMA UYGULAMASI

Genel Müdür Faruk Coşkun, Doğalgaz arızalarına karşı nöbetçi tesisatçı firma uygulamasını başlatacaklarını da müjdeleyerek şöyle konuştu; “İç tesisat firmaları ile bir toplantı yaptık. Önümüzdeki günlerde bir nöbetçi tesisatçı firma uygulamasına gideceğiz. O nöbetçi firma, gece bir problem olduğunda, bir bedel karşılığında vatandaşın tamirini ve yapımını yapacak.”

2016 yılında yatırımların süreceğini söyleyen Coşkun, 2016 yılında yaklaşık 9 milyon TL civarında yatırım yapacaklarını sözlerine ekledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.