İşte İnegöl Belediyesi’nin yeni çöp kamyonları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Tem, 2019 / Pzt 18:51
/ 12.387 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Başkanı Alper Taban aldığı karar sonrası özel şirkette olan çöp toplama işini 1 Ağustos itibari ile İnegöl Belediyesi bünyesinde gerçekleştirecek.

İnegöl Belediyesi çöp toplama işlerini artık kendi bünyesinde çözecek. Ağustos ayında sözleşmesi sona erecek olan Marmara Bilişim ile sözleşme yenilenmeyecek. Yeni araçların alınması ile birlikte artık temizlik tamamıyla İnegöl Belediyesi tarafından yapılacak.

TÖREN ÇARŞAMBA GÜNÜ

İnegöl Belediyesi temizlik işlerinde değişim başladı. İnegöl Belediyesi araç envanterine kattığı çöp kamyonlarının teslim töreni 31 Temmuz Çarşamba günü saat 16.30’da Kültür Park Nikâh Salonu önünde gerçekleştirecek.

1 Ağustos itibari ile İnegöl Belediyesi envanterine dahil olan 28 araç, İnegöl sokaklarında çöp toplamaya başlayacak.

DEVİR TESLİM TÖRENİ

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban "İnegöl Belediyesi olarak artık çöplerimizi kendi bünyemizdeki araçlarımızla toplayacağız. 1 Ağustos itibariyle Marmara Bilişim ile yapılan sözleşme bitiyor.Sözleşmeyi yenilemeyeceğiz. 28 adet araç alımı gerçekleştirdik. Bu adımımızla hem tasarrufu sağlayacağız, hem de daha sağlıklı ve hızlı çözümler elde etmiş olacağız. 28 aracın devir teslim törenini 31 Temmuz Çarşamba günü saat 16.30’da Kültür Park Nikâh Salonu önünde gerçekleştireceğiz. Devir teslim törenine tüm vatandaşlarımız davetlidir."



 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.