Kafkasspor gol oldu yağdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkasspor gol oldu yağdı
13 Ara 2015 / Paz 17:39
/ 937 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig B grubunda Bordospor’un konuğu olan Kafkasspor, rakibini 8-3 mağlup etti. Gençlergücü, Duaçınarı’nı mağlup ederek moral bulurken; Kurtuluşspor ve Güvenspor haftayı 1 puanla, Yenicespor ise puansız kapattı.

KAFKAS FARKA GİTTİ

B grubu temsilcimiz Kafkasspor, deplasmanda Bordospor’un konuğu oldu. Maçın başından sonuna üstün oynayan temsilcimizin gollerini Serhat Binici (2) Orhan Sarıkaya (2 ) Ömer Faruk Boz, Okan Koç, Semih Giray ve rakip rakım oyuncusu kendi kalesine attı. 

GÜVEN BERABERE KALDI 

Süper Amatör Lig A grubunda mücadele eden Karadeniz Güvenspor, henüz puanla tanışamayan Dikkaldırımspor’u Sanayi Sahası’nda ağırladı. Karşılaşma 1-1 sona ererken; konuk ekip ilk puanını İnegöl’de almış oldu

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN 

B grubunda kötü günler geçiren Gençlergücü Kurtuluş Sahası’nda Duaçınarı ile karşı karşıya geldi. Rakibini tek golle geçen Mavi Siyahlılar, derin bir nefes aldı. 

KURTULUŞ, 90’DA YIKILDI 

Kurtuluşspor ise ligde orta sıralarda yer alan Fethiye İdman Yurdu ile Kurtuluş Sahası’nda karşılaştı. Gökhan’ın müthiş frikik golüyle 1-0 öne geçen Sarı Kırmızılılar uzatma dakikalarında kalelerinde gördükleri golle 2 puanı sahada bıraktı. 

YENİCE DEPLASMANDA KAYBETTİ 

Hafta arasında erteleme maçında sahasında Duaçınarı’na 2-1 mağlup olan Yenicespor, E.Gazi Mesken deplasmanında da istediğini alamadı. Fidyekızık Sahası’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-2 kazandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.