Kemalpaşa Mahallesi’nde asfaltlama çalışması başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kemalpaşa Mahallesi’nde asfaltlama çalışması başladı
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Eyl 2023 / Cmt 16:37
/ 3.700 Kez Okundu
| |

Kemalpaşa Mahallesi’nde Ilıca Sokak ve çevresinde asfaltlama çalışması başlatıldı. 1.3 km yol asfaltlanıyor.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban bugün Kemalpaşa Mahallesi Ilıca Sokak ve bölgesindeki asfaltlama çalışmasını yerinde inceledi.

KAYNAK SUYUNU ÇEŞMEDEN İÇİRMEK GİBİ HEDEFİMİZ VAR
Kaynak suyunu çeşmeden içirmek gibi hedeflerinin olduğunu belirten başkan Taban “Kemalpaşa Mahallemizdeki asfalt çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Daha önce burada altyapı çalışmaları yapılmıştı. Kazı çalışmaları nerede yapılıyorsa ister istemez bir takım rahatsızlıklar oluşturuyor. Yazın yaparsınız toz toprak kışın çamur gibi sıkıntılar oluyor. Biz bu sorunları beliyoruz Alanyurt mahallemizde çalışmalar devam ediyor. Kemalpaşa Mahallesinde içme suyu çalışması tamamlandı. Vatandaşımızın en kaliteli içme suyu dediğimiz o kaynak suyunu çeşmeden akıtmak gibi hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için alt yapı çalışmaları tamamlanması gerekiyordu. Bu durumu Alinur Aktaş başkanımıza ilettiğimizde sağolsun onlarda buna çok ciddi kaynaklar ayırarak yaklaşık 2 katrilyonluk bir bütçe ayırarak bu çalışmalar yürütülüyor.”

ZAHMETLİ PROJELER
Bu çalışmaların zahmetli projeler olduğunu belirten Taban “Bu bölgelerde içme suyu çalışmalar tamamlandı. Daha önce Hamidiye, Mahmudiye gibi mahallelerimizde çalışmalar yapılmıştı. Bu çalışmalar tamamlandıkça suyun akmaması gibi problemler çözülüyor. Baraj projemiz ile birlikte herkes suyun kalitesinde ve lezzetinde de değiştiğini fark edeceksiniz.  Bunlar hedef projeler zahmeti bol olan projeler vatandaşımız bu projeleri hak ediyor. “

1.3 KM ASFALT 9 MİLYON TL
Asfalt çalışmaları hakkında bilgiler veren Taban “Kemalpaşa Mahallemizde de toplam 1.3 km’lik asfaltlama çalışması yapılıyor. Bu çalışmanın maliyeti 9 milyon TL helali hoş olsun. Ben yapılmasından dolayı çok mutluyum herkese çok teşekkür ediyorum. Alanyurtta ki çalışmalar ile ilgili kazılan alanların kapatılması ile alakalı süreç başlatıldı. Evsel bağlantılar tamamlandıkça inşallah bunlar bir bir tamamlanacak. Önümüzde kış koşulları var Ekim ve Kasım sonrasında kış mevsimine gireceğiz çalışmaları toparladığımız sürece gireceğiz. Bahar ile birlikte çalışmalar kalan yerde tekrar devam edecek.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.