17 May 2016 / Sal 15:05
/ 6.564 Kez Okundu
| |

İNULAŞ tarafından yapılan yenilikle artık vatandaşlar Kentkart dolum sıkıntısı yaşamayacak. Yeni sistemle birlikte akıllı telefonlar ile yolculuk etmek mümkün olacak.

İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram bir basın toplantısı gerçekleştirerek yeni hizmetleri hakkında bilgi verdi. İOS ve Google Play marketlerinden kentkart mobil uygulaması ile ilgili bilgiler veren Bayram, bu uygulama ile vatandaşların daha iyi hizmet alacağını belirtti.

TELEFONLAR KENTKARTA DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bayram, " İnulaş ve kentkart tarafından mobil uygulamaya geçilmiştir. Akıllı cep telefonu kullanan  vatandaşlarımız İOS ve Google Play marketlerinden kentkart mobil uygulamasını telefonlarına indirebilirler. Kentkart mobil uygulaması sayesinde yolcularımız bulunduğu duraktan geçen otobüsleri görebilmekte, bulunduğu duraktan hangi otobüsün geldiği ve gelmesine kaç durak kaldığını, kendisine yakın dolum bayilerini, kartının bakiyesini, kartının dolum ve kullanım raporunu, kredi kartıyla kentkartına tekli dolum yapabilmektedir ve araca bindiğinde online yükleme butonuna basıp kartlarının dolumunu sağlayabilirler. NFC özelliği olan İOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlarını kentkarta dönüştürüp geçiş yapabilirler. Vatandaşlarımızın güvenliği açısından iç ve dış kameralarla ve GPRS üzerinden de araçlarımızın güzergahları ve çalışma dakikaları sürekli olarak takip edilmektedir" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.