Koltukta hangi sünger?
10 Eki 2017 / Sal 08:52
/ 12.388 Kez Okundu
| |

Koltuk seçiminde sorulan sorulardan biri de şüphesiz koltukta kullanılan sünger kalitesi, cinsi ve içeriğidir. Koltuk üreticileri için sünger seçimlerinde birçok seçenek bulunuyor.

Evlerimizin en vazgeçilmez, en temel ihtiyaç olan ve evdeki zamanın çoğunu üzerinde geçirdiğimiz koltuk takımları için hem temizliğine, hem konforuna, hem görünüm şıklığına ve hem de sağlığa uygun olup olmamasına göre değerlendiriliyoruz. Koltuk seçimi, konfor ve rahat açısından önemli bir noktadır. Koltuk seçimini etkileyen başlıca faktörlerden biri de koltuk süngeri seçimidir. 

KOLTUK SEÇERKEN DİKKAT EDİLİYOR

Sünger, kumaş ve koltuğun kasası kadar önemlidir çünkü konfor ve dayanıklılık olgusunu oluşturan malzemedir.

Tabi bu özellikler müşterilerin koltuk seçerken sünger hakkında sorular sormasına ve araştırmasına sebep olur.

inegolonline.com/ haber_diger/5b38b77d-cefc-4b8f-a7d6-06ab02ec2a30.jpg" />

YILMAZ SÜNGER SEÇENEK SUNUYOR

Yılmaz Sünger sünger de üreticilere çeşitli seçenekler sunuyor.

Satış Pazarlama sorumlusu Selami Emekli,  Yılmaz Sünger’in 36 Relax süngerinin yüksek konforlu, uzun ömürlü, mükemmel oturum performansı ile salon takımlarında kullanıldığını aktarıyor.

KALKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ

36 Rest süngerin ultra soft özelliğine dikkat çeken Emekli, benzersiz yumuşaklığını ‘Oturduğunuz yerden kalkmak istemeyeceksiniz’ cümlesiyle özetliyor.

inegolonline.com/ haber_diger/82e55194-1768-4181-a7d1-8395f4665e4d.jpg" />

32 TOUCH SÜNGER

Oturma odası takımlarında daha çok tercih edilen 32 Touch sünger ile ilgili olarak da Selami Emekli, kalıcı rahatlık, elastik yapısı ve uzun ömürlü özelliğini vurguluyor.

BENZERSİZ DOKU VE YUMUŞAKLIK

Yılmaz Sünger Satış Pazarlama sorumlusu Selami Emekli, dinamik yapısı ile hem konfor hem ergonomik yapıya sahip olan 30 Reflex süngerin benzersiz bir doku ve yumuşaklığa sahip olduğunu ve hem salon hem de oturma gruplarında kullanıldığını sözlerine ekliyor.

inegolonline.com/ haber_diger/93f69a80-3bf9-4099-8f39-c6d58f72b963.jpg" />

MÜŞTERİLER MEMNUN

Emekli, yeni sünger teknolojilerine vurgu yaparak; bu süngerlerle ilgili hem hammadde hem de dokum tekniklerinde farklılıkları yaptıklarını ve yaptıkları bu değişimle müşteriden büyük kabul gördüklerini de aktarıyor. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.