Kosova’dan Tüketici Hakları Günü Kutlaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kosova’dan Tüketici Hakları Günü Kutlaması
15 Mar 2017 / Çar 19:06
/ 693 Kez Okundu
| |

Kosova Eğitim Kurumu 7/A sınıfı öğrencileri 15 Mart Tüketici Hakları Günü kapsamında İnegöl Tüketici Hakem Heyetini ziyaret ettiler.

Gezi sırasında öğrenciler Tüketici Hakları Koruma Derneği Başkanı emekli memur Şükrü SÜTÇÜ ve Mal Müdürü Erol ÖZDİL ile görüştüler.
         Gezi sırasında Tüketici Koruma Derneği Başkanı Şükrü SÜTÇÜ öğrencilere tüketici hakları hakkında bilgiler vererek olası problemlerde izlemeleri gereken yolu aktardı. Bilinçli tüketici olabilmek için öncelikle aldığımız hizmetin takibinin şart olduğunu belirten SÜTÇÜ, haklarımızı aramadığımız takdirde tüketici olarak görevimizi yerine getirmemiş olacağımızı belirtti. Ülkemizde insanlarda tüketici hakları konusunun son yıllarda daha fazla oturduğunu belirten SÜTÇÜ, mağduriyetlerin giderilmesi adına ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

       Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol BAŞTÜRK ise; “Kurum olarak haklarını bilen ve takibini yapan bilinçli öğrenciler yetiştirmek için çaba harcıyoruz. Tüketici hakları da öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken hususlardan bir tanesidir. Ülkemizin gelişimi, ürünlerin kalitesi gibi hususların ileri seviyeye taşınması için üretici kadar tüketiciye de görevler düşmektedir. Aldıkları ürünün kalitesinin ya da belirtilen özelliklere uygunluğunun denetlenmesi üreticiyi de kaliteli ürün satma konusunda yönlendirecektir. Kurum olarak öğrencilerimize bu bilinci kazandırma amacıyla etkinliklere devam edeceğiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.