Kültürpark için imza kampanyası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kültürpark için imza kampanyası
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Ağu 2021 / Per 09:30
/ 5.442 Kez Okundu
| |

Deva Partisi İlçe Teşkilatı, İnegöl halkının ortak yaşam alanı olan Kültürpark’ın doğal dokusuna kavuşması ve motorlu araçların girişinin yasaklanması için imza kampanyası başlatacak.

Yerel Yönetimler ve Çevre Politikaları Başkanı Hakan Alkan  İnegöl’ün en büyük dinlenme ve gezi alanı olan Kültürpark’ın motorlu araç trafiğine kapatılması gerektiğini belirterek, bu durumu İnegöl kamuoyuna tartışmaya açtı.

 

Alkan yaptığı açıklamada, “Mesai saatleri içerisinde yoğun çalışan bir nüfusa sahip olan ilçe halkının İnegöl’ün en büyük doğal yaşam alanlarından biri olan Kültürpark’a dinlenmeye ve nefes almaya gitmek istemesi doğal bir ihtiyaç. İlçe halkımızın; egzoz dumanı ve motor sesleri arasında bırakılması, karayolu taşıt trafiğini aratmayacak şekilde araç yoğunluğunun içinde kalması bu konfor alanını bozmaktadır.”

 

“Genç, yaşlı, kadın, çocuk İnegöl’ün tüm kesimlerinin dinlenmek, yürüyüş ve spor yapmak, piknik yapmak için geldiği Kültürparkta ilçe halkımızın karşılaştığı tablo maalesef hayal kırıcı. Motor gürültüsünden uzak olan bir Kültürpark hepimizin özlemi haline gelmiştir. İnegöl Belediyesi sorumluluğu Bursa Büyükşehir Belediyesi üzerine atmadan elini taşın altına koyarak, İnegöl’de yaşayan tüm hemşerilerimiz ve kamuoyu adına Kültürpark`a motorlu araçların girişinin yasaklanması gerektiğini, İnegöl Deva Partisi İlçe Başkanlığı olarak yetkililerin dikkatine sunuyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.