Murat Övüç İnegöl’e geliyor, sosyal medya çalkalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Ara 2022 / Çar 14:53
/ 29.599 Kez Okundu
| |

İnegöl’de bir düğün salonunda kadınlar matinesine katılacağı açıklanan Murat Övüç’e sosyal medyadan tepkiler gelmeye başladı.

Yaptığı paylaşımlar ve çıkışlarla medyada sık sık gündeme gelen Murat Övüç, İnegöl’e geliyor. İnegöl’de bir düğün salonunda kadınlar matinesine katılacağı açıklanan Övüç’e sosyal medyadan tepkiler gelmeye başladı.


YARGILANMAYA BAŞLAMIŞTI
Şarkıcı Murat Övüç, 2020 yılında İzmir depreminin ardından saçlarını boyadığı bir video paylaşmış ve eleştirilmişti. Daha sonra kendisine gelen eleştirilere ‘şu beyinsiz halktan çok sıkıldım’, ‘cahil halk’ , ‘sizle aynı ülkede nefes almak istemiyorum’ şeklinde cümleler söylediği için ‘Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçundan yargılanmaya başlamıştı.

ELBİSESİNE BASARAK DÜŞMÜŞTÜ
Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Övüç gittiği bir matinede kabarık mavi bir elbise giydi. Yanlışlıkla elbisesine bakan güvenliğe ters bakan fenomenin o anları gündemdeyken Övüç kendi elbisesine basarak düştü. 
Elbisesinin kuyruğuna basarak kendini yerde bulan fenomen sosyal medyada dalga konusu oldu.

MURAT ÖVÜNÇ KİMDİR?
Murat Övüç’ün asıl mesleği medyum’luktur. İstanbul’da bazı mekanlarda astroloji ile ilgili yorumlar yapmakta olan Murat Övüç’ün müşterileri arasında ünlülerde bulunmaktadır.
Özellikle instagram sayfasındaki takipçi sayısı ile bir çok sanatçı ve ünlüyü gerisinde bırakmayı başaran Murat Övüç ilginç kişiliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de tanınmaktadır. 1968 yılında dünyaya gelen Murat Övüç aslen Van’lıdır. Ailenin 5 kardeşten en küçüğü’dür uzun yıllar tarot falı bakmış ve yaşam koçluğu yapmıştır.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.