MÜSİAD’tan Teröre Sert Tepki

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MÜSİAD’tan Teröre Sert Tepki
18 Şub 2016 / Per 13:07
/ 8.945 Kez Okundu
| |

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, Ankara ve Diyabakır’daki saldırıları sert bir dille eleştirdi. Terör saldırılarını lanetleyen Malkaç, “Dost Düşman herkes bilsin, Türkiye diz çökmeyecek” dedi.

17 Şubat’ta günü Ankara’da 18 Şubat’ta ise Diyarbakır’da yaşanan terör saldırıları hakkında yazılı bir açıklama yapan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, yaşanan patlamalar sonucu hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ

Türkiye’nin çıkışta olduğu bir dönemde yurtiçi ve yurtdışı bağlantılı bir çok terör olayının yaşanmaya başladığını dile getiren Malkaç, “MÜSİAD olarak, düzenlenen bombalı saldırıları şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Bu ve benzer saldırılar karşısında millet olarak dimdik ayakta duracağımıza olan inancımızı bir kez daha tekrarlarken acılı ailelere de sabırlar diliyoruz. Bilinmelidir ki, terörün dili, dini, ırkı, mazereti olmaz. Geçmişteki fırtınaları nasıl atlattıysak bugün de atlatacağız. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Güçlü bir Türkiye için, yaşayan her ferdin devletin varlığı ve birliği için elin geleni yapmak zorunda olduğunu kaydeden Malkaç, terör gruplarını ve bunlara destek veren ülkeleri de sert bir dille eleştirdi.

Terör gruplarına ve destek veren ülkelere seslenen Malkaç, “Dost Düşman herkes bilsin, Türkiye diz çökmeyecek” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.