O Sokaklarda Son Noktaya Gelindi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
O Sokaklarda Son Noktaya Gelindi
03 Ara 2015 / Per 16:48
/ 2.166 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kısa bir süre önce kentsel dönüşüm uygulanması gündeme gelen Refah ve Karanfil sokaklarla ilgili son noktaya gelindiğini söyledi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugün gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, kentsel dönüşüm projesi soruldu.

HAK SAHİPLERİ İLE G& Ouml;RÜŞÜLECEK

Kentsel dönüşümü önemsediklerini belirten Başkan Aktaş, “Yenice mahallesindeki Refah ve Karanfil sokakta yapmayı düşündüğümüz kentsel dönüşüm projesiyle alakalı son aşamaya geldik. Hak sahipleri ile bir araya geleceğiz” dedi.

BATI KENT & Ouml;RNEK OLSUN

İtfaiye karşısındaki alanda yükselen Batı Kent projesi hakkında da konuşan Aktaş, “Burası 50 dönüme tamamlandı. Daha önce 50 dönümlük alanda kat probleminin ortadan kalkacağını söylemiştik. Beraberinde de yoğunluğu artırmamak kaydıylaydı. 6 katlı binalar yapılacak. Kanunun verdiği bir hak nihayetinde. Tedbirler alınacak. Batıkent temeli atılacak. Aslında yatırımcı özel sektör… Ama böyle bir organizasyonu özendirmek adına biz bunla ilgili planlama yapan kurum olarak biz de programın bir parçası olduk. Bunun örnek olmasını arzu ediyoruz. Hamidiye mahallesindeki eski afet konutları dediğimiz nokta var. Yine daha önce yapamadığımız eski hayvan pazarı diye tabir ettiğimiz nokta… Yine Kemalpaşa mahallesindeki öğretmenevleri noktasındaki alan var. İnşallah bu Batıkent özendirici olur da insanlar için bir teşvik oluşur” açıklamalarında bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.