Öğrenciler hesabınızı kontrol edin! Paralar bugün yatırıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 Öğrenciler hesabınızı kontrol edin! Paralar bugün yatırıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Oca 2024 / Per 16:44
/ 5.061 Kez Okundu
| |

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İnegöl Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik eğitim yardımlarını son taksiti olan 1500 TL’lik ödeme bugün tamamladı.

2023-24 eğitim öğretim yılında 1000 üniversite öğrencisine 1500'er TL'lik iki taksit şeklinde toplam 3000'er TL eğitim yardımı yapılacağını duyuran İnegöl Belediyesi, ilk taksitleri Kasım ayında, ikinci ve son taksitleri ise bugün itibariyle öğrencilerin hesaplarına yatırdı.

Toplamda 3 milyon TL eğitim yardımı öğrencilere ulaştırıldı.

Başkan Taban: "Gençlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Eğitim yardımlarına ilişkin açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Umuteli Derneğimiz ve Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla şehrimizde ihtiyaç sahibi her bireye umut elini uzatıyoruz. Sadece ihtiyaç sahipleri değil, öğrencilerimiz de bizler için çok kıymetli. İlk, orta ve lise düzeyinde öğrencilerimize kırtasiye çeki destekleri sağlarken, üniversite öğrencilerimize ise karınca kararınca harçlık desteği verebilmek adına her yıl eğitim yardımları gerçekleştiriyoruz. Tabi burada sadece İnegöl Belediyesi'nin katkısı yok. Hayırseverlerimizin de destekleriyle bu çalışmalar yapılıyor. Ben hayır yapanlara çok teşekkür ediyorum. Bu yıl 1000 öğrencimize eğitim yardımı vereceğimizi daha evvel duyurmuştuk. Bugün itibariyle öğrencilerimizin hesaplarına eğitim yardımlarının ikinci taksitleri yatmaya başladı. İlk taksitleri de Kasım ayında yatırmıştık. Burada bin öğrencimize 2 taksit halinde toplam 3'er bin TL eğitim yardımı yapmış olduk. Kardeşlerimize bir nebze de olsa yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Gençlerimizi, öğrencilerimizi ben çok iyi anladığımızı ifade edebilirim. Yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.