Okul Servislerinde Flaş Yenilik

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Okul Servislerinde Flaş Yenilik
27 Nis 2016 / Çar 12:44
/ 1.154 Kez Okundu
| |

İnegöl Servisçiler Kooperatifi altında hizmet veren öğrenci servis araçları, verilen kamera sistemi taahhüdünü yerine getirdiler.

2015 yılında taahhüt edilen kamera sistemleri İnegöl’deki okul servislerinde hayata geçirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililer İNSERKOOP bünyesinde faaliyet gösteren servis araçlarını inceleyerek yeniliklerle ilgili ruhsat değişikliklerini yaptılar.

KAMERA SİSTEMLERİMİZ OLDU

İnegöl Servisçiler Kooperatifi (İNSERKOOP) Başkanı Cengiz Küçük, “S plakalı servis araçlarımızın daha önce de kontrolleri olmuştu. Şuanki kontrollerimiz kamera sistemiyle ilgilidir. 2015 yılında taahhüt edilmişti, şuan kamera sistemlerimiz de oldu. Öğrenci servislerimizde bundan sonra takip sistemleri ve servis kameraları da bulunuyor. Artık servis araçlarıyla ilgili sorunlarımız sonlandı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İnegöl Belediye Başkanımıza bu hizmetleri ayağımıza kadar getirdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Sorunlarımız çözüldü. Bundan sonra servislerimize daha imkânlı şekilde başlıyoruz. Bugünkü belgemiz araç değişiklikleri, öğrenci belgeleri ve ruhsatlarla ilgili. Ekiplerimiz gerekli incelemeleri yapıyorlar. Büyükşehir Belediyesi’nden gelen arkadaşlarımız 6 ayda bir gelip kontrollerini yapıyorlar. Araç değişikliği yapan arkadaşlar ruhsatlarını değiştiriyorlar. S plakalı araçlarda araç değişikliği olduğu zaman mecburen ruhsat değişikliği yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.