Türkiye Şampiyonu İnegöllü Milli Takımda

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye Şampiyonu İnegöllü Milli Takımda
26 Nis 2016 / Sal 19:37
/ 1.677 Kez Okundu
| |

Erkek kuaförleri milli takım seçmelerinde İnegöl’lü erkek kuaförü Mehmet Ali Denel Türkiye şampiyonu olarak Türkiye berberler ve kuaförler federasyonu milli takımına seçildi.

2015 yılında 11 bölgede başlayan ve  Güney Marmara bölgesinde Bursa’da yapılan elemelerde Erkek Kuaförlüğü dalında dereceye girip milli takım finallerine girmeye hak kazanan İnegöl Berberler Kuaförler Odası üyesi Mehmet Ali Denel 25.04.2016 Pazartesi günü Ankara’da gerçekleşen Erkek Kuaförlüğü dalı Milli Takım seçmelerinde gösterdiği performansla Türkiye birincisi ve Türkiye Şampiyonu olarak Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Milli Takımına seçildi.

TÜRKİYE 1.Sİ OLMUŞTU

68 erkek kuaförünün katıldığı finallerde büyük başarıya imza atan Erkek Kuaförü Mehmet Ali Denel yapmış olduğu saç modeli ve başarısı ile jürinin takdirini kazanarak Türkiye birinciliğini elde etti.

ÖRNEK OLACAKTIR

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven yaptığı açıklamada; Federasyonumuzun Milli takımına seçilen Erkek Kuaförü Mehmet Ali Denel ‘i başarısından dolayı kutlayarak, Mehmet Ali kardeşimiz bizlere bugün çok büyük bir onur ve sevinç yaşattı. Bizler Ankara’ya giderken finallere katılan üç kardeşimizden en az birinin milli takıma seçilmesini bekliyor ve umuyorduk. Diğer kardeşlerimiz Engin Eser ve Murat Yeni’de çok başarılı saç modeli yaptılar ancak jürinin takdiri ile Mehmet Ali Denel kardeşimiz derece yaptı üstelik Türkiye birincisi oldu. Kendisini canı gönülden kutluyorum. Finalistlerimizi desteklemek amacıyla Ankara’ya giden bir otobüs meslektaşımızı ve İnegöl’de merakla sonucu bekleyen üyelerimizi ve İnegöllü hemşerilerimizi çok mutlu etti. İnegöl’de faaliyet gösteren hem erkek kuaförlerimiz hem de bayan kuaförlerimiz gerçekten Türkiye standartlarının üzerinde çalışmalara imza atmaktalar. Bunu yaşıyor ve görüyoruz. Allah ustalarımızdan razı olsun.  Bu başarılı çalışmalar,  ustalarımızdan bizlere, bizlerden gelecek nesillere katlanarak devam edecek olan bir süreçtir. Mehmet Ali’nin bu başarısı diğer genç meslektaşlarımıza da örnek olacaktır. Türkiye şampiyonu olan Mehmet Ali’yi bir kez daha kutluyorum. Bundan sonraki hayatında ve katılacağı Uluslar arası yarışmalarda kendisinden daha büyük başarılar bekliyoruz ve bunu başaracağına inanıyoruz. Dedi.

BAŞARI HEPİMİZİN BAŞARISIDIR

Türkiye şampiyonu olan Erkek Kuaförü Mehmet Ali Denel ise; finalist arkadaşlarımla beraber bizleri Ankara’ya kadar gelerek destek olan ve yalnız bırakmayan tüm dostlarıma meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun. Özellikle oda başkanımız sayın Erhan Güven’e, odamızın kıymetli yönetim ve denetim kurulu üyelerimize, oda genel sekreterimiz Mehmet Acar’a desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızda ve destekçimiz oldular, bizlere inandılar güvendiler. Federasyon Başkanımız Bayram Karakaş’a, jüri üyelerimize, başarımda pay sahibi olan manken arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Benim her zaman yanımda olan, desteklerini esirgemeyen, bana inanan aileme şükranlarımı sunuyorum, Ayrıca gerek telefonla gerekse mesaj yoluyla mutluluğumu paylaşan dostlarıma meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Başarı hepimizin başarısıdır. Türkiye şampiyonluğunu İnegöl’e getirdiğim için çok mutluyum. İnegöl’ü ve Türkiye’yi daha güzel organizasyonlarda ve başarı ile temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Dedi.   


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.