Önce Pazara, sonra fuara
06 Kas 2015 / Cum 18:55
/ 5.413 Kez Okundu
| |

Devam eden MODEF Expo Fuarının hemen yanı başında Cum-Pa pazarının kurulması renkli görüntüler oluşturdu. Fuar ziyaretçileri, kısa Pazar turunun ardından fuara ulaşabildi.

3 Kasım tarihinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle açılışı yapılan 34. Modef EXPO Fuarı yarın  sona eriyor.

 

ÖNCE PAZAR ZİYARET EDİLDİ

 

Fuarın 4. gününde Cum-Pa’nın da kurulmasıyla tam bir trafik keşmekeşliği yaşandı.

 

Hem fuara katılan firma yöneticileri hem de fuara gezmeyi gelen ziyaretçiler fuar alanına ulaşmakta büyük zorluk yaşadı.

 

Fuara katılan firmalar, pazarın başka bir alanda kurulması gerektiğini ifade ederek, önlem almayan yetkilere tepki gösterdi. Fuar ziyaretçileri ise kısa bir Pazar turunun ardından fuara ulaşabildi.

 

ZABITA İŞ BAŞINDA

 

Bu durum renkli görüntülerin oluşmasına neden olurken, bölgede yoğun trafik oluştu. Fuara ziyaretçi olarak gelenler araçlarını park edecek yer bulamadı.

 

Yoğun araç trafiğinin yanı sıra pazarın girişlerinde gün boyu bekleyen zabıta ekipleri, fuarın yoluna bulamayan yabancı ziyaretçileri fuar alanına yönlendirdi.

 

Pazar ile mobilya fuarının aynı bölgede kurulması Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da soruldu.

 

MODEF ALANI YETERSİZ

 

Başkan Aktaş konu hakkında;

 

“Mer-Pa’nın çökmesiyle beraber Perşembe günkü pazarı normal yerinde, Cuma pazarını da fuarın ön alanında kuruyorduk. Eylül ayındaki Tarım Fuarı nedeniyle Cum-Pa pazarını fuar alanın ön tarafında kuralım isteği oldu.”

 

Biz alternatif olarak Pazartesi Pazarını da gösterdik. Dün akşam da MODEF yöneticileri ile istişare ettiler. Trafikle alakalı bir miktar sıkıntı olabilir. Burada zaten otopark alanı açısından sıkıntımız vardı. MODEF alanının yetersiz geldiğini zaten uzun süredir konuşuyorduk. İnşallah Ankara boyutundan gerekli destekler alınarak gerekli yatırımlar yapılacak ve fuar alanı yeni yerine taşınacak” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.