Ortakçıspor’dan 5 madalya

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ortakçıspor’dan 5 madalya
06 Oca 2018 / Cmt 18:26
/ 3.254 Kez Okundu
| |

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen; Türkiye Bireysel yüzme ve Açık yaş yüzme şampiyonası´ yarışmalarında kulübümüz başarıyla ayrıldı.

Türkiye genelinden birçok sporcunun katılım sağladığı ve İstanbul kulüplerinden Galatasaray’ın Fenerbahçe’nin ve Enka’nın yarıştığı yarışlarda Ortakçı Spor Kulübü müsabakalarda 5 madalya ile İnegöl´ü temsil ederken, başarıları ile adından sıkça söz ettirdi.

7 YARIŞ 5 MADALYA

Yetiştirdiği sporcular ile Türkiye genelinde birçok başarı ve önemli derecelere imza atan Ortakçı Spor Kulübü, ayrıca İnegöl´ün ilk ve tek yüzme kulübü olarak faaliyet gösteriyor. Çalışmalarına ilişkin bilgi veren Baş antrenör Emrah Gürel;

5pt"> “Kurulduğumuz günden bugüne katıldığımız tüm müsabakalardan başarı ile ayrıldık. İstanbul Tozkoparan Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşen müsabakalarda ise sporcumuz olan İsmail Efe Abi, 50m, 100 m, 200m,1 500 Serbest, 50,100 m Sırtüstü, 100 m Kelebek, olmak üzere  girdiği 7 yarışta da  5 madalya almayı başardı.

5pt"> 

Yüzmenin önemine dikkat çeken Umut ORTAKÇl:

Disiplinli ve özverili çalışmalarımız sayesinde başarı çıtamızı her geçen gün yükseltmeye çalışıyor, hedeflerimizi büyütüyoruz. 2018 yılı içersin de yapılacak olan milli takım seçmelerinde iyi dereceler alıp Comen Cup ve Multinations yarışlarında kulübümüzü ve ülkemizi başarı ile temsil etmek istiyoruz.

5pt"> 

Aynı zamanda Büyük yaş da yarışan sporcumuz olan Aişenur ACAR Katıldığı 100-200m Serbest Müsabakalarında B finale kalarak sırasıyla Türkiye 6 ve 7. olmuştur. Sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Başarılarının artarak devam etmelerini temenni ediyorum.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.