Siyaset ve spor camiasını bir araya getiren düğün

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Siyaset ve spor camiasını bir araya getiren düğün
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Ağu 2023 / Pzt 08:24
/ 11.288 Kez Okundu
| |

İnegöl Karadeniz Güvenspor Sportif Direktörü Sadullah Kaldırım'ın kardeşi Ömer Kaldırım ile Tuğba Suna dünya evine girerken, düğüne spor camiası ve siyasiler yoğun katılım gösterdi.

Ayşe - Abdullah Kaldırım çiftinin evlatları Ömer Kaldırım ile Saadet – Hüsamettin Suna çiftinin kızları Tuğba Suna görkemli bir düğün ile düna evine girdi.

Genç çiftin nikahlarını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken nikah şahitliklerini İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İnegöl ilçe başkanı Mustafa Durmuş yaptı.

Genç çiftin düğününe spor camiası ve siyasilerden yoğun katılım olurken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Bayhan, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaaga BUSKİ İnegöl Şube Müdürü Fatih Aydın, İnegöl İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegölspor müdürü Yavuz Memiş, amatör kulüplerin başkanları, futbolcular teknik direktörler, belediye meclis üyeleri ve siyasi partilerin temsilcileri genç çiftin mutlu gününde yalnız bırakmadı.
 















 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.