Spor Müdürü Yücel’den Doğugücü açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Spor Müdürü Yücel’den Doğugücü açıklaması
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Nis 2022 / Cmt 13:17
2 dk okuma / 3.176 Kez Okundu
| |

İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel Doğugücü’nün davet edilmeme tepkisine cevap vererek davetiyenin kendilerinde kurum müdürü olarak kayıtlı olan Mehmet Cihan Birlik’e gönderdiklerini açıkladı.

Dün gerçekleşen İnegöl’ü spor şehri yapalım programına İnegöl’de ki amatör kulüpler davet edilirken, Doğugücü Spor Kulübü davet edilmemesi, Doğugücü Spor Yönetiminin tepkisini çekmişti.

İnegöl İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel konuya açıklık getirerek davetiyeyi whatsapp yoluyla  alt yapı sorumlusu Mehmet Cihan Birlik’e gönderdiklerini açıkladı.

TELEFONLA ULAŞILAMADI, WHATSAPTAN DAVETİYE ATILDI
Konu hakkında bir açıklamada bulunan İnegöl İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel “Kaymakamlığımız himayelerinde başlattığımız projemizin davet yazısını 50 kulübe gönderdik. Bazı kulüp tesis ve binaları kapalı olanların tesis görevli müdür ya da hocalarından iletişim kurabildiklerine yazının whatsapp yoluyla fotoğrafı iletildi. Doğugücü kulübümüzün altyapı hocası(bizde ayrıca kulüp müdürü diye kayıtlı olan) Mehmet Cihan Birlik hocamıza personelimiz telefonla görüşerek whatsaap fotoğrafı olarak yazıyı attı. Ben bilgi veririm ulaştırdım şeklinde de teyitleşildi. Bunun dışında ayrıca kulüp başkanlarımız telefonla futbol ilçe temsilcimiz ve kurum tesisler şefimiz Osman Gümüş tarafından arandı. Sinan başkana o gün ulaşılamamış olup birebir görüşme sağlanamadı. Tüm kulüp başkanları da bu şekilde telefonla ulaşılabilmiş değildir.”

KATILAMAYAN KULÜPLERE PAZARTESİ BİLGİLENDİRECEĞİZ
12 kulübün programa katılmadığı bu 12 kulübe pazartesi günü proje hakkında bilgilendirme verileceğini ifade ederek “Buna rağmen toplantı saatinde 50 kulüpten sadece bir veya ikisi salonda bulunmamış olsa dikkatimizi çekip arayacaktık. Lakin toplantıya toplam 12 kulüp katılmadı veya katılamadı. Biz de pazartesi günü itibari ile bu katılamayan kulüpleri tekrar davet edip projemiz hakkında bilgi vermeyi kararlaştırdık. Gözden kaçan ya da eksiklik olarak görülebilecek bir durum yaşanmış olsa da kesinlikle art niyet ve ayırımcılık olması mümkün değildir. Kaldı ki projemizin en önemli alanlarından biri de spora ulaşım imkânı zayıf olan gençlerimizi sporla buluşturmak olup bu konuda kulüplerimizin elini taşın altına koymalarını istemektir. Ve Doğugücü bu konuda bizim en kuvvetli paydaşımız olacaktır. “

DOĞUGÜCÜ’NÜN YANINDA OLACAĞIZ
Doğugücü’nün değerli bir kulüp olduğunu belirten Yücel “Doğugücü spor kulübümüz namağlup şampiyon olarak Bal ligi için play offlarda mücadele hakkı kazanan güzide bir kulübümüzdür gururumuzdur. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de kulübümüzün ve camiamızın yanında olacağız.”

PROVAKOSYANA İZİN VERMEYİN
“Projemizin tüm İnegöl halkına ve kulübümüzün bulunduğu mahalle gençlerimize çocuklarımıza güzellikler getireceğine inanalım. Sabote edilmesine özellikle de bizlerin ayrımcı tutum içinde olduğumuz yönde provokasyona izin vermeyin. İnegöl hepimizin yüzde doksanımız da ilçe dışından gelmişiz ve bulunduğumuz yerin gelişmesi için canla başla çalışıyoruz. Hikâyemiz ortada... İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak meydana gelen eksiklik ve yaşanan olumsuzluktan dolayı kendi payımıza olan kısmından özür diliyor, kamuoyunun güzelliklerle meşgul olmasını diliyorum...”

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.