Tecrübe Alıyoruz Programı Sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tecrübe Alıyoruz Programı Sürüyor
26 Nis 2018 / Per 18:25
/ 1.435 Kez Okundu
| |

İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD), Tecrübe Alıyoruz programları kapsamında Tiyatrocu ve Sinema Oyuncusu Ferhat Yılmaz’ın sunumu ile gerçekleştirilecek programda Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven’i ağırlayacak. Döven, “Uzaya Çıkan İlk Türk” isimli seminerde İnegöllülerle buluşacak.

İGİAD Yönetim Kurulu tarafından başlatılan “Tecrübe Alıyoruz” programlarının bir yenisi daha hayata geçiyor. 

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, Cuma akşamı saat 18.30’da Salon Angelacoma’da Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Ferhat Yılmaz’ın sunumu ve Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven’in konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirilecek olan Tecrübe Alıyoruz programına tüm İGİAD üyelerini ve İnegöllüleri davet etti.

DURMUŞ DÖVEN KİMDİR?
1980 yılında iş yaşamına atılan Durmuş Döven, önce Hacettepe Üniversitesi İşletme Fakültesi ardından da Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünü bitirmiştir. 1990 yılında Reysaş Lojistik, İnşaat, İthalat, Üretim, Gayrimenkul Yatırım, Taşıt Muayene İstasyonları, Demiryolu, Enerji ve Turizm gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. Bu arada dikey entegrasyon ilkesine bağlı olarak birçok yeni yatırımı gerçekleştirmiştir. 18 Nisan 1961 yılında Ankara’da doğan Durmuş Döven evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilen Durmuş Döven, uçaklarla çok ilgili, pilotluğu ise bir tutkusu olarak tanımlamaktadır. 

“MİG’E GİDEN İLK TÜRK”
Ayrıca Döven, 13.09.2012 tarihinde “Uzaya çıkan ilk Türk işadamı” unvanını taşımaktadır. Döven, uzay macerasında 23744 km yükseğe çıkmıştır. Hayatına birçok güzellik sığdırmış bu işadamımız “Mig’e giden ilk Türk” sıfatıyla da anılmaktadır.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.