Usulsüzlük operasyonunda 5 kişi tutuklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Usulsüzlük operasyonunda 5 kişi tutuklandı
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Kas 2019 / Cmt 11:18
/ 13.168 Kez Okundu
| |

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İnegöl’ün de içinde bulunduğu operasyonda toplam 28 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 28 kişiden 5 kişi tutuklandı.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bilecik merkez, Bozüyük ve Pazaryeri ilçeleri ile Eskişehir ve İnegöl’de düzenlenen operasyonda, usulsüzce sağlık raporu alınması olayı ile ilgili  toplamda 28 kişi gözaltına alındı.

Operasyonla gözaltına ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bilecik, Bursa , Eskişehir ve İnegöl’de usulsüz sağlık raporu alınması ile ilgili olarak 'Engel-11' isimli eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.
Düzenlenen operasyonda 28 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 28 kişiden 21'i ilk ifadelerinin ardından serbest kalırken, A.F.T., S.Y., L.K., M.D., S.Ö., M.K. ve M.Y. adlı şüpheliler de bu sabah Bilecik Adliyesine sevk edildi. Savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından M.Y. ve S.Ö. serbest kalırken, diğer 5 kişi tutuklanmaları talebi ile mahkemeye sevk edildi. A.F.T., S.Y., L.K., M.D. ve M.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.