Varol Özbek, Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Varol Özbek, Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Şub 2024 / Cum 17:15
/ 5.916 Kez Okundu
| |

Zafer Partisi Bursa İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Varol Özbek kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Zafer Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Varol Özbek’in başka parti lehine çalışma eyleminden dolayı ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Zafer Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklama ise şu şekilde;

Değerli İnegöllüler,
Zafer Partisi’nin İnegöl üyelerinden ve eski il yöneticisi olan Varol ÖZBEK isimli üyenin, parti tüzüğümüzde yer alan ve açıkça çıkarılma sebebi olarak gösterilen “başka parti lehine çalışma” fiilini ısrarla sürdürdüğü; ayrıca üyenin yaptığı açıklama, toplantı ve konuşmaların, eski bir parti yöneticisi olması nedeniyle parti tüzel kişiliğiyle ilişkilendirildiği, üyenin bu durumu kullanarak şahsi ikbali için partimizin siyasi duruşu dışında siyasi etkinliklere katıldığı ve bu yönde faaliyetler organize ettiği dikkate alınarak üyelikten çıkarılması için gerekli yasal sürecin işletilmesi amacıyla kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini kamuoyunu saygıyla bildiriyoruz. Zafer Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı

HASAN EROĞLU’NUN ADAY TANITIM PROGRAMINA KATILMIŞTI
Öte yandan Varol Özbek geçtiğimiz hafta Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu’nun aday adayı tanıtım programına katılmış ve sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.