Vatandaş isyanda! Telekom direğine sahip çık

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vatandaş isyanda! Telekom direğine sahip çık
03 Mar 2016 / Per 12:39
/ 933 Kez Okundu
| |

İnegöl’de Türk Telekom’a ait direk devrildi. Evin giriş kapısını kapatan ve günlerdir kaldırılmayan direk, vatandaşı isyan ettirdi.

İnegöl’e bağlı Çayyaka Mahallesinin Boğazova yaylasında Türk Telekom’a ait telefon hatlarının geçtiği ağaç direk, zamanla deforme olarak devrildi. Bir evin giriş kapısının hemen yanında bulunan ve yan yatık şekilde duran direk, evin bahçesine araç girişini kapattı.

DEFALARCA ŞİKAYET EDİLMESİNE RAĞMEN…

Whatsapp haber hattımıza ulaşan okurumuz, günlerdir bu şekilde duran direk yüzünden aracını bahçesine sokamadığını ifade ederek Türk Telekom’u göreve davet etti. Konuyla ilgili defalarca şikayette bulunmalarına rağmen hiçbir çalışmanın yapılmadığı ifade edilirken, mağdur vatandaş; “Direk yan yatmış durumda. Ancak üzerinden telefon hatları geçtiği için biz müdahale edemiyoruz. Direği biz kaldırsak neden yaptınız diyecekler, belki de zarar verdiğimizi ileri sürüp hak talep edecekler. Günlerdir giriş kapısının önünde duran direğin bizi mağdur ettiğini ise düşünen yok. Bir an önce Türk Telekom yetkililerinin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz. Telekom’un duruma müdahale etmemesi halinde üzerindeki telefon hatlarını da söküp direği komple devirmek zorunda kalacağız” dedi.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.