Vivense’den iddialara cevap geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vivense’den iddialara cevap geldi
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Kas 2023 / Çar 16:18
/ 21.069 Kez Okundu
| |

Türkiye'nin mobilya sektöründe önde gelen şirketlerinden Vivense, Birleşik Krallık ve Almanya'daki faaliyetlerini sonlandırmıştı. İnegöl’de de bu konu hakkında bir çok iddialar atılırken, şirketten konu hakkında yazılı açıklama yapıldı.

Bazı sosyal medya sitelerinde Vivense’nin kurucusu ile yolunu ayırdığı ve Avrupa operasyonlarını sınırlandırdı haberleri üzerine Vivense’den açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada “Yurt dışı yatırımlarının dağıtım modelini revize etmiş ve daha etkin bir büyüme modeli olan seçtiği bayilik modeli ile bu pazarlarda büyümeye devam etmektedir.”denildi.
Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.
 
“2013 yılında kurulan Vivense, 1000'den fazla tedarikçisi, 200.000’den fazla ürün gamı, 130'dan fazla mağazası, 750 kişilik ekibi, güçlü teknoloji altyapısı ve tüm Türkiye'ye yayılmış teslimat ve kurulum ağıyla Türkiye’nin lider çoklu-kanal mobilya platformudur. Her gün mağazalarımıza gelen binlerce ziyaretçimiz, ayrıca web sitemiz ve mobil uygulamamızı ziyaret eden milyonlarca müşterilerimiz ile Vivense olarak, hızla artan bir hacimle hizmet vermeye devam etmekteyiz.
 
Hızlı büyüme grafiğimiz ile 2023 yılında 6 milyar TL’yi aşan bir iş hacmi performansı bekliyoruz. 2024 yılında da Türkiye genelinde mağaza ağımızı büyüterek, kendi markamız olan Vivense Collection ürün seçkimizi geliştirerek ve operasyonlarımızı sürekli olarak iyileştirerek müşterilerimize daha da iyi hizmet vermeye odaklanacağız.
 
Şirketimizin kurucu ortağı ve 11 yıllık CEO’luğunu yapan Kemal Erol hissedar olarak ve ana şirketimizin Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaya devam etmektedir. Vivense Türkiye'nin yönetimi mevcut üst yönetim tarafından yürütülmektedir.
 
Vivense, yurt dışı yatırımlarının dağıtım modelini revize etmiş ve daha etkin bir büyüme modeli olan seçtiği bayilik modeli ile bu pazarlarda büyümeye devam etmektedir. 2024 yılında da yurt dışı bayilik fırsatları değerlendirilmeye devam edilecektir.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.