Ya O Ya Ben Başka İhtimal Yok

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ya O Ya Ben Başka İhtimal Yok
 :
/ 1.613 Kez Okundu
| |

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan, 10 yıldır İnegöl’de hizmet eden Alinur Aktaş’ın tekrar aday olduğunu hatırlatarak “Bu seçimde ya o başkan olacak ya da ben. Başka bir ihtimal görmüyorum” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan ve MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim ziyaretleri kapsamında önceki akşam Esenköy, Çeltikçi ve Sarıpınar Köylerini ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Büyük teveccühler ile karşılaşan Fidan özellikle Çeltikçi köyünde meşaleler eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılandı.

BAŞARISIZLIĞINI ÖRTMEK İÇİN GENEL SEÇİM HAVASI VERİYOR

İlk ziyaretini Esenköy’e yapan Fikret Fidan, Alinur Aktaşın İnegölde 10 yıllık bir geçmişinin ve başarısızlığının olduğunu belirterek, “Bunun üzerini örtmek için seçimi genel seçim havasına sokmak istiyorlar. Eğer destek verecekseniz bir yıl sonra genel seçimler var. Tabi ki o zamana kadar görevde kalırsalar. Biz bu seçimde belediye başkanı seçeceğiz. Bu seçim hepimiz için önemli. Köylerimiz mahalle oldu ve belediyeden hizmet alacak” dedi.

BUNUN MUHASEBESİNİ YAPIP ÖYLE OY VERİN

30 Marttan itibaren İnegöl’ün Bursanın bir uydusu gibi merkezi ilçesi olacağını aktaran Fidan, "2011 yılında özellikle muhalefet partileri Büyükşehir yasasının geldiğini ve İnegölün Bursaya merkezi ilçe olacağını söylediklerinde, AK Partililer böyle bir şey olmadığını belirttiler. Biz İnegölü il yapacağız demişlerdi. Şimdi de İnegöl il olursa başı göğe mi değecek diyorlar. Ancak il olmak apayrı bir şeydir. İnegöl il yapılmadı ve Büyükşehire bağlandı. Bizim bunun hesabını sormamız lazım. Bunun dışında bu 10 yılın hesabını çok iyi yapmamız lazım. Bu insanlar bize ne verdiler diye düşünmeliyiz. Bildiğiniz gibi Belde Belediyelerimiz de kapatıldı. İnegöldeki mahallelere hizmet götüremeyen bir belediye, bu köylere nasıl hizmet götürecek diye düşünmeliyiz. Sizler İnegölde nelerin yapılıp, nelerin yapılmadığını biliyorsunuz. Bunun muhasebesini yapıp oyunuzu ona göre kullanmalısınız” şeklinde konuştu.

YA O BAŞKAN OLACAK YA DA BEN

Değişim sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Fidan, “İnegölde şu anda 10 yıldan beri hizmet etmekte olan Alinur Aktaş yeniden aday gösterildi. Bu seçimde ya o başkan olacak ya da ben olacağım. Başka bir ihtimali görmüyorum. Onun için değişime destek veriyorsanız, İnegöl insanı hak ettiği hizmeti alsın diyorsanız değişimden yana oyunuzu kullanın. Biz İnegöle çok şey katacak insanlarla birlikte yola çıktık. Meclis üyesi adaylarımızı oluşturmak için ben bir ay boyunca çalıştım. Ben ulaşılması çok zor bir insan değilim. Seçim öncesi gittiğimiz yerlere seçimden sonrada vatandaşlarımızın isteklerini dinlemek için gideceğiz. Bu konuda özellikle bayanlara ulaşmakta zorlanıyoruz. Eşlerinizle, annelerinizle ve bacılarınızla görüşüp onlara doğru adayı anlatmanızı istiyorum” diye konuştu.

AYRIMCILIK YAPANLAR VAR

Ayrımcılık konusuna değinen Fidan, “Boşnak kardeşlerimizle ilgili bir konuya değinmek istiyorum. Bizim için apayrı bir yeriniz var. Özellikle ayrımcılık yapmak ve halkımızı ayrıştırmak isteyenler var. Sen şu millettensin diyerek ayrımcılık yapanlar var. Ben bununla ilgili Bosna-Hersek Federasyonu tarafından gazetelere verilen iki ilanı hatırlıyorum. İktidar partisine kendilerine Boşnakça selam vermemelerini söylediler. Boşnaklar biz Türk’üz diyerek bu selamı istemiyorlar. Biz Türkçe bilmeyen kardeşlerimiz için Türkçe kurslar açtık, bizim huzurumuzu kaçırmayın diye ilanlar verdiler. Ben bu ilanları nedeniyle Boşnak Federasyonunu tebrik ediyorum. Bizim de düşüncemiz birlik ve beraberlik yönündedir” ifadelerini kullandı.

İNEGÖL’E YENİ BİR EL DEĞSİN

Çeltikçi ziyareti sırasında konuşan MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Erdoğan Kızmaz ise, “İnegöl’e yeni bir el değsin istiyorum. Güzel İnegöl’ümüze daha güzel hizmetler sunacağız. Biz sorunlarınızı biliyoruz. Çeltikçi’ye güzel okul, oyun ve spor alanları yapacağız. Tüm problemlerinizi çözeceğiz” dedi.

BU İŞİ BİTİRMİŞ OLACAĞIZ

Cerrah Belediye Başkanı ve MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı İsmail Karaman ise duygulu bir gece yaşadığını belirterek, “Bizi çok güzel karşıladınız. 30 Mart akşamı tüm güzellikleri birlikte yaşayacağız. Çeltikçi’ye en çok değer veren parti MHP’dir. Başkanımız bu bölgeye çok büyük önem veriyor. Kesinlikle şunu söyleyebilirim, bu iş bitti. Ben bize oy verecekleri gözünden tanıyorum. 30 Mart günü saat 5’ten sonra bu işi bitirmiş olacağız” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.