Yarın İnegöl'de 4 pazar kurulacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yarın İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Haz 2024 / Cum 17:36
1 dk okuma / 13.053 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi, bu hafta Cumartesi gününe denk gelen arefe günü nedeniyle bazı düzenlemeler yaptı. Noterlerin kapalı olacağı bu özel günde, her hafta kurulan oto pazarı yerine Mer-Pa kıyafet pazarı kurulacak.

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, her hafta Cumartesi günleri Mer-Pa Pazar yerinde kurulan oto pazarı, bu hafta arefe gününe denk gelmesi nedeniyle kurulmayacak. Noterlerin kapalı olması sebebiyle araç alım ve satımı yapılamayacağı için bu karar alındı. Belediye yetkilileri, vatandaşların bu değişiklikten haberdar olmaları ve planlarını buna göre yapmaları gerektiğini belirtti.

Mer-Pa kıyafet pazarı Kurulacak

Oto pazarı yerine, Cumartesi günü Mer-Pa Pazar yerinde kıyafet pazarı kurulacak. Bayram öncesi alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar için kıyafet pazarı, geniş ürün yelpazesiyle hizmet verecek. Belediye yetkilileri, bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen tüm vatandaşları Mer-Pa kıyafet pazarına davet etti.

İnegöl Belediyesi'nin Açıklaması

Belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İnegöl’de her hafta Cumartesi günleri Mer-Pa Pazar yerinde kurulan oto pazarı, bu hafta arefe gününe denk gelmesi nedeniyle kurulmayacak. Noterlerin kapalı olması sebebiyle araç alım ve satımı yapılamayacağı için bu karar alınmıştır. Bunun yerine Cumartesi günü Mer-Pa’da kıyafet pazarı kurulacaktır. Vatandaşlarımızın bu değişiklikten haberdar olmalarını ve planlarını buna göre yapmalarını rica ederiz."

Bayram Öncesi Alışveriş İçin Fırsat

Bu değişiklik, bayram öncesi alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Mer-Pa kıyafet pazarı, çeşitli ürünleriyle vatandaşların bayramlık ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir alışveriş ortamı sağlayacak.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Csen / 14 Haz 2024 / Cum 17:32
Bu haberi kim yazdı.Diger üç pazardan haber yok.
Csengun / 14 Haz 2024 / Cum 17:33
4 pazar kurulacak diyorsunuz sadece merpa var diğerleri nerede
Leyla Kabataş / 14 Haz 2024 / Cum 23:30
Bizler merpa bölgesinde yaşıyoruz. Arefe günü yoğunluklarından bunaldık. Ne çevre temizliği yapılıyor ne de evlerimiz temiz kalmıyor. Arefe günleri pazar kurulsun istemiyoruz. Gürültü insan ve araç yoğunluğu ve çevre kirliliğinden bunaldık !