Yerel seçim öncesi AK Parti, tam kadro sahaya iniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yerel seçim öncesi AK Parti, tam kadro sahaya iniyor
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Ağu 2023 / Çar 16:59
/ 10.053 Kez Okundu
| |

AK Parti, 2024'te yapılacak yerel seçimler için 4 aşamalı bir plan hazırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kabine üyeleri ve milletvekilleri sahaya inmeye hazırlanırken deprem bölgesi için de özel çalışmalar yapılacak.

AK Parti'de, yerel seçim çalışmaları kapsamında kabine üyeleri ve milletvekilleri sahada olacak. Deprem bölgesi için de özel çalışma yapılacak. Sahadan gelen raporlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

AK Parti, yerel seçim çalışmaları için yol haritasını belirledi. İl teşkilatları sahada, yerel seçime yönelik çalışmalarına hız verdi. 922 ilçe, 32 bin 260 mahallede seçmenin nabzı tutuluyor. Vatandaşın istek ve talepleri listeleniyor.

RAPORLAR MASADA

Hazırlanan raporlar toplantılarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuluyor.

4 AŞAMALI PLAN

Yerel seçime 4 aşamalı planla gidilecek. İlk aşamada; Erdoğan, genel seçim sonrası başlattığı il ziyaretlerini artıracak, en çok oy alınan il ve ilçelere gidecek.

ERDOĞAN'IN ZİYARETLERİ

Erdoğan'ın 15 Ağustos'tan sonra en çok oy aldığı Sincik, Gerger, Kahta ve Samsat'a gitmesi bekleniyor.

ŞEHİR BULUŞMALARI

İkinci aşamada şehir buluşmalarına ağırlık verilecek. Kabine üyeleri, MYK ve MKYK üyeleri de sahaya inecek. Şehirlerde sorunlar dinlenip not edilecek.

KÖYLERE UZANAN ZİYARETLER

Üçüncü aşamada milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri etkin çalışacak. Özellikle kırsalda yoğun çalışma yürütülecek. Köylere kadar uzanan ziyaretler planlanacak.

DEPREM BÖLGESİ

Dördüncü aşama deprem bölgesine yönelik olacak. Bölge için özel çalışma yapılacak. Konut teslimi hızlanacak. Bölgenin talepleri alınacak, sonuca bağlanacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.