Yücel Erim meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yücel Erim meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ara 2023 / Çar 12:09
/ 1.900 Kez Okundu
| |

İnegöl Ülkü Ocakları'nın eski başkanlarından Yücel Erim, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında İnegöl Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Yücel Erim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları paylaştı:

"Sevgili Dava Arkadaşlarım, Saygıdeğer Hemşerilerim,

İnegöl'de 15 yaşında Ülkücü Hareket'e adım attım. Kastamonu Üniversitesi'nde üniversite hayatıma başladıktan sonra okul başkanlığı görevini üstlendim. Üniversite sonrasında İnegöl Ülkü Ocakları'nda yöneticilik görevi aldım ve daha sonra görev verilmesiyle İnegöl Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı ve Bölge Başkanlığı görevlerini, yaklaşık dört yıl süresince ekip arkadaşlarımla birlikte, özellikle İnegöl olmak üzere yurt genelinde canla başla yürüttük. Bu sorumluluk sonrasında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görev aldım.

Ülkücü Hareket'e duyduğum sevda ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne olan bağlılığım doğrultusunda, İnegöl İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra, herşeyin İnegöl için olduğu düşüncesiyle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için İnegöl Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurumu, Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkan Yardımcımız Alper Pakoğlu Başkan'a teslim ettim. Bu süreçte siz değerli dava arkadaşlarımın manevi desteğine ihtiyacım olduğunu belirtiyorum. Herkese en içten duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Erim'in paylaşımı, geçmişteki ülkücü faaliyetleri, sivil toplum kuruluşlarında görevleri ve MHP İnegöl İlçe Başkan Yardımcılığı görevi sonrasında Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığına başvurusunu içeriyor. Ayrıca, açıklamada manevi destek talebiyle birlik ve dayanışma vurgusu yapılmış.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.