Zararı karşılamak için 1 aydır ineğin sahibini arıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Ağu 2023 / Çar 22:49
/ 13.216 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz ay Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda meydana gelen kazada bir inek telef olmuştu. Kazaya karışan İnegöllü iş insanı Cihan Toraman zararı karşılamak için 1 aydır ineğin sahibini arıyor.

Geçtiğimiz ay Ahmet Türkel Çevre Yolu Cerrah kavşağında Ortaköy istikametinde yola aniden çıkan inek kazaya neden olmuştu.  Meydana gelen kaza sonrası inek telef olurken, araçta maddi hasar meydana gelmişti.

ZARARINI KARŞILAMAK İSTİYORUM
1 ay boyunca çarptığı ineğin sahibi arayan iş insanı Cihan Toraman “Çevre yolunda ilerlerken inek önümüze çıkmış ve kaza gerçekleşmişti kaza sonrası inek telef oldu. Bir aydır ineğin sahibini arıyorum. Küpe numarasından ineğin kayıtlı olduğu sahibini bulduk. Şahıs Çanakkale’de ikamet eden bir kişi. O hayvanı birine satmış oda birine satmış en sonunda inek İnegöl’e gelmiş. İnegöl’de ki sahibine bir türlü ulaşamadık. Telef olan hayvanın zararını karşılamak istiyorum, bu dünyanın öbür tarafı da var ama sahibine bir türlü ulaşamıyorum. Bu hayvanın sahibini tanıyan ya da ineğin sahibi bana 0 532 440 82 82 telefon numarasından ulaşabilir. Zararını karşılamak istiyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.