Aileler ”Peppa Pig” çizgi filmine dikkat!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aileler ”Peppa Pig” çizgi filmine dikkat!
#Kadın Aile | Haber Merkezi
08 Eyl 2022 / Per 16:30
/ 12.396 Kez Okundu
| |

Milyonlarca çocuğun izlediği Peppa Pig adlı çizgi film sapkınlığa ortak oldu. Yılların çizgi filminde ilk defa LGBT sapkınlığını meşrulaştıran bir bölüm yayınlandı.

LGBT sapkınlığı toplumun temel taşı olan aileyi hedef alırken küresel güçler bu sapkınlığı çocuklara aşılamaya çalışıyor. Bu doğrultuda Peppa Pig adlı çizgi filmde ilk defa eşcinsel karakterlere yer verildi.

PEPPA PİG’DEN LGBT SAPKINLIĞINA DESTEK
İngiltere’de ve dünyanın dört bir yanında milyonlarca çocuğun izlediği Peppa Pig isimli çizgi filmde Peppa Pig’in arkadaşı olan Kutup Ayısı Penny’nin iki tane annesi olduğu söylendi. Salı günü yayınlanan dizinin bölümünde ailesini anlatan Penny “Annemle ve diğer annemle yaşıyorum. Bir annem doktor, diğeriyse spagetti yapıyor” ifadelerini kullandı.


24 BİN İMZA TOPLANMIŞTI
2004 yılından beri yayınlanan bu çizgi filmde LGBT sapkınlığının yer alması için iki yıl önce ABD’de imza kampanyası başlatılmış ve bu kampanyaya 24 bin civarı imza toplanmıştı. Domuzların karakter olarak kullanıldığı bu çizgi film için yapılan açıklamalara bakıldığında bu tür sapkın olaylara ilerleyen bölümlerde daha çok yer verileceği anlaşılıyor. Bu sebeple ailelerin LGBT sapkınlığından çocuklarını koruyabilmeleri için bu ve bunun gibi yayınlar konusunda çok dikkatli olmaları gerekiyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.