09-15 Ocak Haftalık Burç Yorumları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 09-15 Ocak Haftalık Burç Yorumları
09 Oca 2023 / Pzt 15:12
/ 1.108 Kez Okundu
| |

Haftaya yeni iş fırsatları yeni kariyer hayatımızla başlıyoruz. Çocuklarımızla bol vakit geçireceğimiz bir hafta olabilir. Borsada iniş çıkışlara şahit olabiliriz. Yüksek harcamalar ve kredi harcamaları yapabiliriz. Sağlık açısından baş dönmeleri ve vertigo hastalığımız gün yüzüne çıkabilir. Haftanın genel etkisi bu şekilde olurken hızlı ve akıcı bir hafta geçirebiliriz.
 
Koç ve yükselen koçlar
Sevgili koçlar haftaya kariyerinizdeki değişiklikler ile başlayabilir ikili ilişkilerde ortaklık kurabilirsiniz. Uzun zamandır ilgilendiğiniz hobilerinizi bu hafta iş fırsatlarına çevirebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde ailenizi ihmal ettiğiniz ve sağlığınıza önem vermediğiniz bir hafta yaşamınız mümkün. Birazcık kendinize bakmakta kendinizi ihmal etmemekte fayda var. Sizin için işkolik olacağınız bir hafta olacak diyebilirim.
 
Boğalar ve yükselen boğalar
Sevgili boğalar, aile hayatında ki sıkıntılarla haftaya başlıyorsunuz. Ailenizdeki problemleri masaya yaptırabilir çözüm arayışlarına girebilirsiniz. İkili ilişkiler de aldatılmaya açık bir zaman dilimindesiniz.
 
Ikizler ve yükselen ikizler
sevgili ikizler, Yeni haberler alacağınız bir haftaya girmiş bulunmaktayız güzel haberler yeni iş fırsatları yeni aşk tekliflerini hazır olun bu hafta sizin için yeni fırsatlara adım atacağınız bir hafta olacak.
 
Yengeç ve yükselen yengeçler
Sevgili yengeçler, Ailevi konularda yeni kararlar alacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Ticarette ve iş fırsatlarında fazla yüksek harcamalardan kaçınmalısınız sizin için bol para çıkışlarının olacağı bir hafta yaşayabilirsiniz aman dikkat.
 
Aslan ve yükselen aslanlar
Sevgili aslanlar, Yeni eğitime başlayacağınız hobilerinize ilgilenebileceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz. Kendi bedeniniz üzerinde fiziksel değişiklikler saç boyama lüks alışverişler yapma kıyafet alışverişleriniz gerçekleşebilir.
 
Başak ve yükselen başaklar
Sevgili başaklar, Gelir gider finans konuları ile uğraşacaksınız hesap kitap yapacağınız bir haftaya girmiş bulunmaktasınız yıllık gelir giderlerinizi yıllık planlarınızı bu hafta gerçekleştirebilirsiniz.
 
Terazi ve yükselen teraziler
Sevgili teraziler, Iştahınızın artacağı duygusal çöküntüler yaşayacağınız bir haftaya girmiş bulunmaktayız bu hafta iç dünyanıza dönüp meditasyon dua ve imgeleme yapabilirsiniz iş ortamınızda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz duygusal anlamda sizin için zorlayıcı bir hafta olabilir.
 
Akrep ve yükselen akrepler
Sevgili akrepler, Duygusal takıntılar yaşayacağınız ve iş yoğunluğunun üst üste geleceği bir haftaya girmiş bulunmaktayız iş arkadaşlarınızla ortak projelerde yer alıp kendinizi geliştirebilir iş yoğunluğu temposunda haftayı geçirebilirsiniz.
 
 
Yay ve yükselen yaylar
Sevgili yaylar, yeni arkadaşlıklar kuracağınız iş yoğunluğunuzun hakim olacağı bir hafta olacak. Sosyal ortamlarda olacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz.Salgın hastalıklara yakalanabilirsiniz.
 
Oğlak ve yükselen oğlaklar
Sevgili oğlaklar,yeni iş ortaklıkları yapacağınız ve yeni aşklara yelken açacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Sizin için yeniliklere adım atma yeni başlangıçlar yapma haftası olacak.
 
Kova ve yükselen kovalar
Sevgili kovalar, yurt dışı bağlantılı konularınız bu hafta gün yüzüne çıkabilir. İş ortaklıklarınız büyüyebilir iş hayatınızda yeni dönem başlatabilirsiniz. Kendiniz için yeni bir düzen oluşturabilirsiniz.
 
Balık ve yükselen balıklar
Sevgili balıklar, sağlığınız konusunda hastanelere olacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin ihanetlerine uğrayacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Aldanmalara ve aldatmalara karşı açıksınız aman dikkat !
 
Yeni haftada her şey gönlümüzce olması dileğimle J
Astroloji.elif
Elif Yüğrük
 
 
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.