İnegöl ancak bu şekilde il olabilir

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl ancak bu şekilde il olabilir
14 Haz 2023 / Çar 10:51
2 dk okuma / 3.283 Kez Okundu
| | |

İnegöl’ün yıllardan beklediği bir hayaliydi il olmak, bununla alakalı İnegöl’de birçok girişim oldu. Hepsi de havada kaldı. Genel seçimlerden sonra İnegöl’de siyaset yapmış bir büyüğümüz ile yaptığım görüşmede aslında işareti vermişti “Devlet beyin grup konuşmasını dinle, İnegöl için güzel mesaj verecek” demişti.

Aslında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli aslında o mesajı ilk 2018 yılında vermişti. 100 il 1000 ilçe düşüncesini o zaman açıklamıştı ve süreklide gündeme getirmişti. Önemli bir seçimin ardından ilk grup toplantısında üzerine basa basa söylemesi ise Devlet beyin bu işte ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor.

Devlet beyin kararlılığı kadar İnegöl’ün de ne kadar istediği önemli. Burada artık iş İnegöl’deki siyasilere, STK’lara ve İnegöl’ün ileri gelenlerine düşüyor. Kimse bize, biz sizi il yapacağız demeyecek, biz neden il olmamız gerektiğini anlatacağız.

Bu saatten sonra herkese sorumluluk düşüyor. Artık bu işin başlığı atıldı, artık alt başlıkları yazma vakti geldi. İnegöl’ün il olması durumunda Türkiye’nin ne kazanacağını, Başta çevremizdeki il ve ilçelerin ne kazanacağını, İnegöl’ün lokomotif sektörü olan mobilyanın ülke ekonomisine nasıl artı katacağını, İnegöl’de ki siyaset kurumunun ne kazanacağını dosya haline getirip bir rapor şeklinde bu işaret fişeğini yakan ve ısrarcı olan Devlet Beye ulaştırmak ve elini güçlendirmek gerekiyor.

Artık İnegöl’ün il olma isteği basit bir siyasi propaganda malzemesi olmasından kurtulması gerekiyor. Bu yüzden herkes elinden gelen her şeyi yapmak zorunda. Esnafımız camına il olma afişini asıp bu isteğini belli ederken, akil insanlardan kurulacak bir heyet ile hazırlanacak dosya MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye ulaştırılıp hatta bir sunumun yapılmasının vakti geldi.

Buradan açıkça söylemek istiyorum, bu konuda yol yürümek, bu konuda fikir beyan etmek isteyen, adım atmak isteyen herkese İnegöl Online olarak kapımız sonuna kadar açık. Artık bu isteğimizi sağlıklı veriler ışığında daha gür bir sesle duyurmanın vakti geldi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.