Kefeni yırttık
10 Nis 2023 / Pzt 12:13
/ 677 Kez Okundu
| |

Aslında ligin bitimine 7 hafta var ve bu sürede köprünün altında çok sular akar. Ortada 21 puan var ve rakibimiz Batman ile içerde oynayacağız. Artı 2 de küme düşmüş takım ile Sivas Belediye ve Tarsus ile iç sahada maçımız var. Fakat Nazilli ve Bursa karşısında aldığımız mağlubiyet bir anlamda bizi bitkisel hayata sokmuştu. Ligin sürpriz ve enteresan takımı Afyon deplasmanında alınan 3 puan adeta kefeni üstümüzden yırtıp atmamıza neden oldu.

Maça temkinli başlayan ve rakibin ciddi top kayıpları sonrası gol pozisyonuna giren İnegölspor en azından kazanmasa da bu maçtan puan alacağının işaretini vermişti ki, bu zamana kadar hiç değerlendiremediğimiz duran top organizasyonunda gol geldi. Skor üstünlüğü ile soyunma odasına giren ekibimiz, bu avantajı son ana kadar kullanınca da bizim için hayati bir galibiyet kazanılmış oldu.

Kazandık ama bu mücadele Batman maçında yeterli olmaz uyaralım. Takımda kaliteli ayak olmasına karşı bloklar arası uyumsuzluklar, basit top kayıpları ve en önemlisi agresif mücadele görünümünden uzaktayız. Kanatlardan bindirme organizasyonunu daha fazla yapmamız gerek. Orta sahada Uğur Utlu kalitesinden oldukça uzak. Ali Akkuş iyi niyetli ama bana göre oda kapasitesinin altında. Yasin Palaz ve Gökhan Meral savunmada rakibin çizgi oyuncularına pek şans tanımadılar. Savunmada Erman ve Volkan bu maçta uyumlu bir görüntüdeydiler. Yılmaz istekli, kanatlardan Niyazi daha çok rakip ceza alanına sızdı. Sefa ise çabuk ve hızlı oyununa rağmen ceza alanına istediği topları taşıyamadı. Fakat iyi niyetinden şüphemiz yok söyleyelim. Niyazi’nin de ille ben atacağım modunu bırakması lazım. Kardeşim her top kaleye vurulmaz, Birinin hatırlatması lazım. Alperen hala bana göre lig bitti, ne verdiğini, ne oynadığını anlamış değilim. Umarım kalan maçlarda farkını ortaya koyar. Sonradan oyuna giren Furkan maalesef her geçen gün geriye giden bir oyun anlayışında. Keza Metincan da beklentinin altında kaldı.

Rakibin son 10 dakikada ki baskısı yüreğimizi ağzımıza getirirken, oyuna sonradan giren futbolcularımızın katkı koyamaması da bunda erkendi. Şimdi adeta ekstraların ekstrası bu galibiyetin daha anlam ifade etmesi için Batman’ın mutlak surette geçilmesi gerek. Çünkü bu maç alt sıralardan çıkma adına bir maçtan fazlası konumunda.

Son sözümüz tüm İnegölspor camiasının bu maçta takımın yanında olması yönünde olacak ki zaten herkeste telafisi olmayan bu tür maçlarda neler yapmasını bilecek ve takımın yanında olacaktır…


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.