Başkan Tuncay Demirel: Çavdarhisar, Kütahya’nın dünyaya açılan penceresidir

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Tuncay Demirel: Çavdarhisar, Kütahya’nın dünyaya açılan penceresidir
25 Eki 2017 / Çar 10:37
/ 78 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde 6

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde 6.Olağan Genel Kurul’da seçilen yeni yönetim kurulu, Çavdarhisar İlçe Başkanı Tuncay Demirel ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Başkanı Halil Başer’in katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.
AK Parti Çavdarhisar İlçe Başkanı Tuncay Demirel, ’’ Çavdarhisar için birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışacağız. Belediye Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle ilçemizde yapılması gereken çalışmalar konusunda istişare ettik. İlçemizin tarihi güzelliklerini ve Kütahya’nın dünyaya açılan penceresi olması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Partimizin 2019 yılı hedefleri için gece gündüz çalışacağız. Birliğimizi beraberliğimizi kimsenin bozmasına müsade etmeyeceğiz. Toplantımıza katılan ve bizlere önümüzdeki süreçle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Çavdarhisar İlçe Koordinatörü Necati Kaymak’a teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Halil Başer de, ’’ Çavdarhisar tarihi değerleriyle Kütahyamızın aynasıdır. İlçe başkanım ve ekibiyle beraber kısa zamanda büyük işler yaparak, milletvekillerimiz ve il başkanımızında desteği ile bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz ’’diye konuştu.(YD-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.