Budak, "Asli görevimiz, Diyarbakır’a hizmettir’’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Budak,
30 Oca 2018 / Sal 11:30
/ 165 Kez Okundu
| |

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Başkanı Mehmet İhsan Tura ve Memur-Sen’e bağlı, Bem-Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Başkanı Zeki Yağmur ile yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Süleyman Serdar Budaka hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Başkanı Mehmet İhsan Tura ve Memur-Sen’e bağlı, Bem-Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Başkanı Zeki Yağmur ile yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Süleyman Serdar Budaka hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Süleyman Serdar Budak, Diyarbakır’a hizmeti siyaset üstü olarak gördüklerini ve asli görevlerinin, Diyarbakır’a hizmet olduğunu söyledi. STK’ların fikirlerini önemsediklerini, STK’ların ve sendikaların desteği ile Diyarbakıra ve Diyarbakır halkına Hizmet edeceklerini ifade eden Budak, "STK’ ve sendikalardan alacağımız fikir ve önerilerle imkanlar dahilinde Diyarbakır’a en kaliteli hizmeti sunacağız. AK Parti hizmet partisidir. Bizde bu hizmet partisinin birer neferiyiz. Allah’ın izniyle bizlere bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, gösterdiği hedefler doğrultusunda, aştığı yolda taviz vermeden aziz milletimize hizmet vermenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Bizi ve Diyarbakır’ı güzel günler bekliyor" dedi.
STK ve sendika başkanları yeni görevinden dolayı Budak’a başarılar diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.