Memleket Partisi Genel Merkezi Kapandı, Dijitale Taşındı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Memleket Partisi Genel Merkezi Kapandı, Dijitale Taşındı!
#Siyaset | Haber Merkezi
18 May 2024 / Cmt 13:15
/ 355 Kez Okundu
| |

Muharrem İnce'nin liderliğindeki Memleket Partisi, tasarruf gerekçesiyle Ankara'daki genel merkez binasını kapatarak dijital platformlara ağırlık verme kararı aldı.

Yerel seçimlerde Türkiye genelinde sadece yüzde 0,17 oy alan parti, bu küçülme ile masrafları kısmayı ve dijital çağın gereklerine ayak uydurmayı amaçlıyor.

GENEL MERKEZ YERİNE OFİS
2021 yılında kurulan Memleket Partisi, 3 yıllık kısa ömründe ilk kez böylesine büyük bir değişime gidiyor. Genel merkez binası boşaltılarak kapısına kilit vurulurken, parti Etimesgut'ta daha küçük bir ofise taşındı.

MUHARREM İNCE'DEN AÇIKLAMA
Genel Başkan Muharrem İnce, yaşanan değişimi şu sözlerle açıkladı:
"Hazine'den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. İletişim olanağının arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluk."

DİJİTALLEŞMEYE ODAKLANMA
Memleket Partisi, bu sayede parti binalarını küçülterek dijital platformlardaki varlığını güçlendirmeyi planlıyor. İnce, bu sayede gençlerin ve kadınların partiye daha fazla katılımını sağlayacaklarını da ifade etti.

ATATÜRK'ÜN YOLUNDA
İnce, parti olarak Atatürk'ün izinden gitmeye ve Türkiye'nin çoban ateşini söndürmemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

OTOBÜSÜN LOGOLARI SÖKÜLDÜ
Muharrem İnce'nin "bir otobüsle yollara çıkıyorum" dediği partinin otobüsünden de parti logoları söküldü.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.