Milletvekili Açıkkapı;"Hep beraber büyük Türkiye olacağız"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekili Açıkkapı;
29 Eki 2017 / Paz 09:26
/ 88 Kez Okundu
| |

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı” Büyük Üstad Mehmet Akif’in satırlara nakşettiği bağımsızlığına, İradesine ve İmanına zincir vurulamayan bir milletin fertleriyiz” dedi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı” Büyük Üstad Mehmet Akif’in satırlara nakşettiği bağımsızlığına, İradesine ve İmanına zincir vurulamayan bir milletin fertleriyiz” dedi.
AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
Cumhuriyet Bayramını kutlayan Milletvekili Ejder Açıkkapı;"Necip milletimiz her zaman mazlumların, ezilmişlerin ve yardıma muhtaçların yanında yer almış zalime dur demekle kalmayip ona boyun eğdirmiştir. Tabii ki zalimlerde bos durmayarak saldırılar, ihanet tezgahları, çeteler, terör ve daha nice yollarla bu millete tasallut etmişlerdir. Yaşanlan tasallutlar günümüze kadar farklı isimlerle anılmıştır. Dün Haçlılar , tapınakçılar ve daha başka şer odaklarından bugün PKK/PYD, DEAŞ ve FETÖ şer odaklarıyla mücadele ediyoruz. Adlar değişmiş fakat milletimizin bu zalimliklere karşı dik duruşu değişmemiştir. Aziz milletimiz 1071’de Malazgirt’te 1915’de Çanakkale’de 1922’de Büyük Taaruzda ’Tek Millet Tek Bayrak Tek Vatan Tek Devlet’ diyerek tağutun uşaklarını nasıl yenmişse aynı güç ve imanla 15 Temmuz ihanetçi teröristlerinin de şeytanlarının da oyununu bozmuş ve bozmaya devam edecektir. Milletimizin üstün feraseti ve imani bugün dünya üzerindeki tüm Müslümanlara ve mazlumlara umut, Tağuta ve uşaklarına korku salmaktadır"diye ifade etti.
Zaman ve oyunlar değişse de,’Tek Millet Tek Bayrak Tek Vatan Tek Devlet’ şiarı ve imanıyla bu Aziz milletin şehadete koşuşunun asla değişmeyeceğini dile getiren Açıkkapı;"Bizler her zaman bir olacağız, iri olacağız diri olacağız ve hep beraber büyük Türkiye olacağız"şeklinde sözlerini tamamladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.