Uluçay: “Esnaf kardeşlerimizin katılacağı alışveriş festivalleri düzenleyeceğiz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uluçay: “Esnaf kardeşlerimizin katılacağı alışveriş festivalleri düzenleyeceğiz”
#Siyaset | İHA
21 Şub 2024 / Çar 12:25
/ 1 Kez Okundu
| |

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay esnaflara yönelik olarak festivaller gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Sadece Afyonkarahisar’daki esnaf kardeşlerimizin katılacağı alışveriş festivalleri düzenleyeceğiz” dedi.

Uluçay yaklaşan 31 mart seçimleri öncesi programlarına devam ediyor. Esnaflar için bir açıklama yapan Uluçay, kendisinin de esnaf olduğunu hatırlatan Uluçay, “Öncelikle belirtmek istiyorum ki esnafın içinden gelen bir başkan olarak, onların dertlerini sıkıntılarını en iyi anlayan ve ihtiyaçlarını tespit ederek sıkıntılarını gidermek noktasında da hızlı çözümler üreten bir anlayışla hizmet edeceğim. Bu kapsamda yılın belirli zamanlarında Uzun Çarşı, Ambaryolu, Kurtuluş Caddesi ve Sevgi Yolu’nda düzenleyeceğimiz sadece bu cadde de ki esnaflarımızın katılacağı alışveriş festivalleriyle esnaflarımıza destek olacağız. Her bir esnafımız kendi dükkanının önünde stand açarak festivalimize değer katacaklar.
İlçelerden ve çevre illerden de festival alanlarına ücretsiz servis desteği sağlayarak Afyonkarahisar’daki esnaf kardeşlerimizin işlerini canlandıracak, şehrimizin ekonomik anlamdaki çıtasını yükselteceğiz. Bu çalışmalara ek olarak ta festival yapılacak caddelerimizin sokak aydınlatmalarında ve çevre düzenlemelerinde modern yenilikler yapacağız. Şehrimizde kültür ve sanat festivallerine de ağırlık vererek aileye değer organizasyonlar gerçekleştireceğiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.