Başkan Doğan, “Dernekler şehrimizin gücüne güç katıyor”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Doğan,  “Dernekler şehrimizin gücüne güç katıyor”
01 Mar 2018 / Per 14:06
/ 35 Kez Okundu
| |

İzmit Belediye Başkanı Dr

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Erzincanlılar Dernek Başkanı Güven Perçem ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.
Kocaeli Erzincanlılar Dernek Başkanı Güven Perçem ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Ziyarette dernek yöneticileri, Başkan Doğan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuklarına teşekkür eden Başkanı Doğan ise, “Hemşeri dernekleri şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarıdır. Kendi doğdukları toprakların güzel kültürlerini yaşatmak ve şehrimizin kültürüne eklemek derneklerimizin en önemli özelliğidir. Hemşeri derneklerimizin bulundukları yerlerde kendi kültürlerini yaşatarak yeni nesillere aktarmak amacıyla önemli rolleri var. Kocaeli’nin bu kadar güçlü bir şehir olmasının altında yatan sebeplerden biri de hemşeri derneklerimizin zenginliğidir” dedi.
Erzincanlılar Derneğinin de kültürlerini yaşatma ve tanıtma bakımından önemli görev üstlendiğini ifade eden Doğan, “Şehrimizdeki diğer derneklere olduğu gibi Erzincanlılar Derneği’ne de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta Erzincanlı olan Başbakanımız dernek binamızın açılışına katılarak bizleri onurlandırdı. Bu şehrin hamuruna karışmış, Kocaelili olmuş Erzincanlı hemşerilerimizin derneklerine daha fazla destek olacaklarına gönülden inanıyorum. Yeni dernek binası Erzincanlı kardeşlerimize ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Kocaeli Erzincanlılar Dernek Başkanı Güven Perçem de, “Geçtiğimiz Cumartesi günü Başbakanımız Binali Yıldırımın tarafından açılışını yaptığımız dernek binamızda İzmit Belediyemizin emekleri çok büyük. Gerek binamızın düzenlenmesinde, gerekse açılış günü hazırlıklarında yapmış oldukları desteklerden dolayı dernek yönetimimizle birlikte Kocaeli’de yaşayan Erzincanlılar adına Belediye Başkanımız Doğan’a çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Ziyarette Kocaeli Erzincanlılar Dernek Başkanı Güven Perçem ve yönetim kurulu üyeleri Doğan’a yöresel ürünler hediye ettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.