Devriye ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
23 Ara 2017 / Cmt 11:39
/ 23 Kez Okundu
| |

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Yunus Timleri Uyuşturucu Satışı Yapan Şahsı Kıskıvrak Yakaladı

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Yunus Timleri Uyuşturucu Satışı Yapan Şahsı Kıskıvrak Yakaladı.
Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timleri, Kıbrıs Mahallesi Aşık Mahsuni Şerif Caddesi üzerinde motosikletli bir şahsın "Uyuşturucu Madde Ticareti Yaptığı" şeklinde ihbar almaları üzerine konu ile ilgili çevrede yaptıkları titiz çalışmalarda 27 .. Plaka sayılı Motosiklet durdurularak sürücüsü olan S.V.A. isimli şüphelinin yaptıkları üst aramasında, 18,4 gr. esrar maddesi ve üç adet 100 TL sahte para ele geçirildi. Motosiklet üzerinde yapılan aramada ise 595 adet captagon hap, 29 gr. metamfetamin maddesi ile hassas terazi ele geçirildi.
Şüpheli şahsın yapılan sorgu ve incelemelerinde " Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma " suçlarından çok sayıda kaydının olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli şahsın yasal işlemleri devam ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.