Şehit ve Gazi aileleri unutulmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehit ve Gazi aileleri unutulmadı
08 Mar 2018 / Per 16:49
/ 31 Kez Okundu
| |

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle şehit ve gazi ailelerine yemek programı düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle şehit ve gazi ailelerine yemek programı düzenlendi.
Polis evinde düzenlenen programa Vali Vekili Uğur Aladağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Yıldırım şehit ve gazi aileleri ile yakınları katıldı.
Açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Yıldırım yaptı. Vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize minnet duygularını ifade eden Yıldırım, “Allah tüm şehitlerimizden razı olsun. Onların hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz ” dedi.
Vali Vekili Uğur Aladağ ise, “Bugün bu ülkede huzurla vevende yaşıyorsak bunlar şehitlerimizin ve gazilerimizin göstermiş oldukları fedakarlığın bir sonucudur. Ülkemizde her evin içerisinde veya yakınında mutlaka bir şehidi veya gazisi vardır. Vatanı, toprağı, evladı, eşi, milleti için canını feda edecek kadar vatan sevgisi olan bu kardeşlerimizin aile ve yakınları tüm milletimize emanettir. Sizlere sevgimizi muhabbetimizi göstermek bizim acizane görevimizdir. Bu ülke ve millet sizlere minnettardır. Bu programın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenmiş olması da ayrıca anlamlı ve kıymetlidir” diye konuştu.
Program yemek yenilmesi ardından ailelere hediye verilmesiyle sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.